Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, yeni dizisine başlayamadan bıraktı! Hamile olduğunu açıkladı!

Bergüzar Korel, yeni dizisine başlayamadan bıraktı! Hamile olduğunu açıkladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, 3. bebeklerine hamile olduğunun müjdesini sosyal medyadan yaptığı bir açıklama ile verdi. Halit Ergenç ile evli olan Korel, geçtiğimiz yıl Mart ayında ikinci çocukları Han’ı dünyaya getirmişti. Çiftin 11 yaşında bir de Ali isimli oğulları var. Bergüzar Korel’in yeni bir diziye başlaması beklenirken yaptığı açıklama herkesi şaşırttı.

Bebeğin kendileri için de bir sürpriz olduğunu yaptığı açıklamada aktaran oyuncu, bu nedenle Netflix için çekilecek olan Kanlı Yayın isimli dizide bu süreçte rol alamayacağını belirtti

Ekranlara en son  eşi Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı Vatanım Sensin dizisi ile gelen Bergüzar Korel’in yeni dizisi heyecanla bekleniyordu. 3 yılın ardından kendisi için de heyecanla rol almayı beklediği bir yapımdı Kanlı Yayın.

Ancak kendileri için de sürpriz olan bir şekilde hamile olduğunu öğrenen oyuncu, sete çıkmaya hazırlanırken bu güzel haberi aldıklarını belirtti. Projeye devam etmesine hamileliği engel olmasa da devam eden ve artan corona vakaları nedeniyle projeyi erteleme kararı alındığını söyledi.

Bergüzar Korel, yeni dizisine başlayamadan bıraktı! Hamile olduğunu açıkladı! 8

Oyuncu, hamile olması nedeniyle yaşayacağı fiziksel değişimin de hayat vereceği karakter için ve projeye uygun olmayacağını, aylardır çalışılan işin bu nedenle ertelendiğini belirtti.

Bergüzar Korel, “Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız projeye veda etmek benim için hiç kolay değil” sözleriyle emeği geçenlere de teşekkür etti.

İşte açıklamanın tamamı…

Bergüzar Korel, yeni dizisine başlayamadan bıraktı! Hamile olduğunu açıkladı! 9