Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel’in bilinmeyen sırrı tesadüfen ortaya çıktı

Bergüzar Korel’in bilinmeyen sırrı tesadüfen ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Vatanım Sensin dizisinde Azize karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, şu sıralarda ikinci oğluna hamile… Oyuncu,doktorların yasağı nedeniyle Kızlar Oğlanlar isimli oyununu da sahneleyemeyeceğini duyurmuştu.

Ünlü oyuncu hakkındaki bir sır tesadüfen ortaya çıktı. TRT2’de Hülya Koçyiğit’in sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk olan ünlü oyuncu Hülya Darcan, kızı Bergüzar Korel hakkındaki gerçeği anlattı.

Darcan en son TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Hayme Ana karakterine hayat vermişti.

1970’li yıllarda Tanju Korel istemediği için sinemayı bıraktığını belirten Hülya Darcan, eşinin kızları Zeynep ve Bergüzar’a çok düşkün olduğunu da belirtti.

Bergüzar Korel'in bilinmeyen sırrı tesadüfen ortaya çıktı 8

Lise yıllarında voleybol oynarken sakatlanarak sporu bırakmak durumunda kalan Bergüzar Korel, lise öğretmenini teşviki ile oyunculuğa geçiş yapmış.

Hülya Darcan, kızının oyunculuğu hiç düşünmediğini belirtti ve şu detayları aktardı:

“Evimizde hep sinema üzerine sohbetler, gelenler gidenler oldu ama Bergüzar hiç düşünmedi. Lisedeyken öğretmeni söyledi bize ‘Bergüzar çok yetenekli, direkt konservatuara götürün’ diye teşvik etti. Düşündük, oturduk, konuştuk. Bergüzar da gitmek istedi, Tanju’yla konuştu, Tanju sektörde çektiğimiz çileleri anlattı ‘Emin misin?’ dedi ‘Eminim’ dedi Bergüzar ve başladı.”

Bergüzar Korel'in bilinmeyen sırrı tesadüfen ortaya çıktı 9