Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Atan, TRT1’in Gönül Dağı dizisinin ikinci sezondaki büyük hedefini açıkladı!

Berk Atan, TRT1’in Gönül Dağı dizisinin ikinci sezondaki büyük hedefini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan Gönül Dağı dizisi ikinci sezona başladı. Tüm kategorilerde yine birincilikler elde eden dizinin çok özlendiği bu sonuçlardan da anlaşılıyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi önemli misyonlar üstlendi.

Taner karakteri ile başarılı bir çıkış yapan Berk Atan, bu misyonlar hakkında detaylı bir açıklamada bulundu. TRT Haber’e konuşan ünlü oyuncu, küçük dünyalarında büyük hayaller kuran insanlara hayat verdiklerini hatırlattı. Bu tür gençlerin toplumda çok fazla olduklarının altını çizen Berk Atan, bir anlamda bu gençleri motive ettiklerini de düşünüyor. Ünlü oyuncu konuyla ilgili şunları söyledi:

“Küçük dünyalarında büyük hayaller kuran insanlarız. Bu büyük hayallerin peşinden gitmeye çalışan insanlarız. Şartlar doğrultusunda. Ülkemizde hayat şartlarından kaynaklı bu tarzda çok gencimiz var. Aslında bir iş içindeyiz, fakat bu işi yaparken de bu tarz gençlerimize örnek oluyorsak, motivasyonlarını artırıyor isek ne mutlu bize.”

İlk sezonda Taner, Ramazan ve Veysel karakterleri hayallerini peşine takılarak çeşitli icatlar yaptı. Onların bu çabası milyonlarca genci de etkiledi. Berk Atan bu durumun farkında olduklarını ve ikinci sezonda da icatlar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Berk Atan, TRT1'in Gönül Dağı dizisinin ikinci sezondaki büyük hedefini açıkladı! 7

Ancak yeni sezonda çok önemli bir mesaj da verilecek. Berk Atan, tüm dünyanın yaşadığı susuzluk tehlikesine dikkat çekti ve Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda bu konuya özellikle değineceklerini anlattı:

“Taner ve amcaoğulları hayalleri ile hayatta kalan gençler. Hayalleri olmadan sanki nefes alamayacaklar gibi. Hayal kurmak onlar için emek, su gibi bir şey. Hayallerinin peşinden de durmadan, yorulmadan koşarlar. Taner’in de o huyunu kıskanıyorum. O huyu bana da motivasyon oluyor. Bu sorun susuzlukla alakalı, kuraklıkla alakalı. Tüm dünyanın şu anda aslında sıkıntısı ve sorunu. Buna değineceğiz. Bununla alakalı ülkemizdeki gençlere bir şeylerin farkındalığını yaratabilirsek amacımıza da ulaşmış olacağız. Gerçekte su problemi için farkındalık yaratmamız gerekiyor. Umarım bu farkındalığı yaratırız.”

Dizinin ikinci sezonu için çok heyecanlı olduklarını da belirten oyuncu, yeniden izleyicilerle buluşmanın güzel bir his olduğunu ve seyircilerden takdir almayı umut ettiklerini sözlerine ekledi.