Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay ayrıldı ama siz yeni gelenlere bakın! Savaşçı dizisinden bomba üstüne bomba patlıyor!

Berk Oktay ayrıldı ama siz yeni gelenlere bakın! Savaşçı dizisinden bomba üstüne bomba patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Savaşçı dizisi, 5. sezona stoktaki 3 bölümle birlikte başlamıştı. Ancak çekimler bir türlü başlayamadı. Berk Oktay ve ardından Gaye Turgut Evin ayrılık kararı aldı. Birçok karakterin de diziye veda ettiği ortaya çıktı.

Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam, Astsubay Demir Döğer’i canlandıran Ogeday Girişken, Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör ve son olarak da Velid karakterini canlandıran Kayıhan Kızılırmak diziye veda ettiklerini duyurdu.

Savaşçı dizisinde her şey tepetaklak oldu diye düşünülürken, aslında tam da böyle olmadığı, dizinin yeni bir kadro ile bomba gibi dönüş yapacağı ortaya çıktı. Savaşçı dizisine yeni isimler de katılmaya devam ediyor.

Adını Sen Koy dizisinde Hazal Subaşı ile birlikte parlayan ama bir süredir setlerde yer almayan Erkan Meriç’in dizi için anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Sarp Levendoğlu’nun rolünün daha da önce çıkacağı da duyuruldu. Ardından ise Tamer Karadağlı’nın Göktürk Albay olarak ekranlara geri döneceği ortaya çıktı. Tüm bunların yanı sıra Ekin Mert Daymaz’ın da diziye katılacağına yönelik görüşmelerin yapıldığı belirlendi.

Savaşçı dizisinin ekrana bu sefer bomba gibi bir dönüş yapacağına işaret eden haberlere bir yenisi daha eklendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin kadrosuna katılanlar arasında Yeşilçam efsanesi Ediz Hun da var.

Berk Oktay ayrıldı ama siz yeni gelenlere bakın! Savaşçı dizisinden bomba üstüne bomba patlatıyor 1

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-07-24 09:31:50Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÿZ€ï0

Emekli Albay Gündüz Göktürk karakterine hayat verecek olan Ediz Hun ile anlaşma sağladı. 80 yaşındaki sanatçı, Tamar Karadağlı’nın canlandıracağı Göktürk Albay karakterinin babası olarak ekranda yerini alacak.

Savaşçı dizisinin 5. sezonu için müthiş bir kadro kuruldu ve çekimlerin de Ocak ayında başlaması planlandı. Bakalım yeni kadrosu ile Savaşçı ekrana güçlü bir dönüş gerçekleştirebilecek mi?