Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinde yeni hedef net olarak belirlendi!

Ramo dizisinde yeni hedef net olarak belirlendi!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Ramo, Show TV ekranında yayınlanıyor ve izleyiciler aksiyonu bol diziden bir hayli memnun. Reytingleri ile de Cuma akşamlarının en çok izlenen ilk 3 dizisinden birisi olma başarısı sergileyen Ramo, ikinci sezonu ile bomba gibi yoluna devam ediyor.

Ramo dizisinin 25 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 26.bölümü de nefes kesen sahnelerle dolu. Dizide Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç başrolde yer alıyor ve ikili, müthiş uyumları ve yüksek enerjileri ile de kalitelerini ortaya koyuyor. Ramo dizisinde hedef net. Sibel’i geri almak için her şeyi yapmaya karar veren Ramo’nun düşünmediği şey ise Cihangir’in sinsi planı…

Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktır. Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürtmek. Bunun için de Sibel’i kullanacaktır. İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olur.

Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar.

Ramo ile Sibel’in “Senden Vazgeçmem” şarkısını birlikte seslendirmeleri de çok hoş bir sürpriz olacak.