Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay, Savaşçı 5. sezona bomba gibi hazırlanıyor!

Berk Oktay, Savaşçı 5. sezona bomba gibi hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Berk Oktay’ın kasları paramparça gören şaşırıp kalıyor! Savaşçı dizisiyle 4 sezondur Fox TV ekranında yer alan ünlü oyuncu Berk Oktay, yeni sezona da sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 2020-2021 sezonunda Fox TV’de adeta bir dizi enflasyonu yaşanacak. Şimdiden 10 dizisi bulunan Fox TV’nin hangi yapımlardan vazgeçeceği merak ediliyor.

Berk Oktay ile birlikte Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin’in başrolünde yer aldığı Savaşçı dizisinin 5. sezonda yer alması ise kesin… Ekranın tek asker dizisi olarak başarılı bir performans sergileyen Savaşçı, yeni sezonda da Fox TV’de izleyicisinin karşısına çıkacak. Berk Oktay ise, tatilde formunu korumak için yoğun bir çaba harcıyor.

Instagram hesabından “Paramparça” ifadesiyle kaslarının son halini sergileyen ünlü oyuncu, takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Takipçileri “Fenalar fenası” olarak nitelendirdikleri Berk Oktay’ın bu haline bir hayli şaşırdı.

Ünlü oyuncunun bir arkadaşı “Oğlum bu ne parça parça olmuşsun bize lazımsın” diye yorum bıraktı. Berk Oktay ise “Sıkıntı yok baboş devam” diyerek bir sorun yaşamadığını ifade etti.

İşte o paylaşım:

#paramparca

Berk Oktay, Savaşçı 5. sezona bomba gibi hazırlanıyor! 7