Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven’e Zalim İstanbul setinde sürpriz üstüne sürpriz kutlama!

Berker Güven’e Zalim İstanbul setinde sürpriz üstüne sürpriz kutlama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 9 Eylül Pazartesi günü 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Zalim İstanbul dizisinin en kilit karakteri Nedim’i başarıyla canlandıran Berkar Güven, Vatanım Sensin’deki Aleksi karakterinden sonra müthiş bir gelişme sergiledi.

Güven, oyunculuğu ile dizinin itici gücü konumunda. Ünlü oyuncu 7 Eylül 1994 doğumlu. Güven’in arkadaşları ise hem set dışında hem de sette üst üste doğum günü sürprizleri yaptı.

Güven, instagram hesabından bu sürprizlerden video ve fotoğraflar paylaştı.

Ünlü oyuncu mesajında ise şöyle yazdı:

Bugün benim doğum günüm. 24 çok değişik bir yaştı. Küllerimden doğduğum yaşım olarak gördüğüm, hayatın akışının beni alıp götürdüğü bir yaş oldu. Üzüntü, yalnızlık, desteksizlik ve kayıplarla başlayıp; yerini aşka, dostluluğa, güvenmeye, huzura ve yeni başlangıçlara bıraktı. Beraber çalıştığım insanları şans bildiğim bir iş kazandım. Dostum olanlar yanımda kaldı, üstüne üstlük yeni dostlar kazandım.

Bunların da üstüne beni tamamlayan, yaslanabildiğim bir yol arkadaşı, ve her zaman arkamda desteğini hissettiğim arı gibi çalışan bir menajer kazandım. Köpek sahiplendim, adı Bobbie oldu. Koşulsuz sevgi vermeyi öğreten ve değerli olduğumu hissettiren bir arkadaş oldu bana. Zaten 20 yıllık dostum, duvarım benimle her daim beraber…

Ben bu sene çok önemli bir şeyi, şükretmeyi öğrendim. Evren bana o kadar güzellikler tanıyıp şans kapısını ardına kadar o kadar açtı ki, bu sene doğum günü pastalarımı üflerken dilediğim dileklerin hiçbiri ihtiyacım olan şeyler değil, olsa güzel olur dediğim şeyler oldu ilk defa. Çünkü ihtiyacım olan her şey hayatımda varmış ben 25 yaşıma girerken. Aşkım, dostlarım, işim, sağlığım, kedilerim, köpeklerim ve ailem…

Her birine şükrediyorum. Kendime bile “ iyi ki doğmuşum ve böyle bolca şükredebildiğim bir hayatı yaşıyorum “ diyebiliyorum. Bu cümleyi söyleyebilmemin yegane sebebi sizlersiniz.. Hayatımda olduğunuz için, kalbime dokunduğunuz için, elimden tuttuğunuz için, yaslanacak duvar olduğunuz için, benim için mücadele verdiğiniz ve tüm katlanılmaz karmaşıklıklarımı sevgiyle sardığınız için çok teşekkür ederim. Ben değil, asıl sizler iyi ki varsınız!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bugün benim doğum günüm. 24 çok değişik bir yaştı. Küllerimden doğduğum yaşım olarak gördüğüm, hayatın akışının beni alıp götürdüğü bir yaş oldu. Üzüntü, yalnızlık, desteksizlik ve kayıplarla başlayıp; yerini aşka, dostluluğa, güvenmeye, huzura ve yeni başlangıçlara bıraktı. Beraber çalıştığım insanları şans bildiğim bir iş kazandım. Dostum olanlar yanımda kaldı, üstüne üstlük yeni dostlar kazandım. Bunların da üstüne beni tamamlayan, yaslanabildiğim bir yol arkadaşı, ve her zaman arkamda desteğini hissettiğim arı gibi çalışan bir menajer kazandım. Köpek sahiplendim, adı Bobbie oldu. Koşulsuz sevgi vermeyi öğreten ve değerli olduğumu hissettiren bir arkadaş oldu bana. Zaten 20 yıllık dostum, duvarım benimle her daim beraber… Ben bu sene çok önemli bir şeyi, şükretmeyi öğrendim. Evren bana o kadar güzellikler tanıyıp şans kapısını ardına kadar o kadar açtı ki, bu sene doğum günü pastalarımı üflerken dilediğim dileklerin hiçbiri ihtiyacım olan şeyler değil, olsa güzel olur dediğim şeyler oldu ilk defa. Çünkü ihtiyacım olan her şey hayatımda varmış ben 25 yaşıma girerken. Aşkım, dostlarım, işim, sağlığım, kedilerim, köpeklerim ve ailem… Her birine şükrediyorum. Kendime bile “ iyi ki doğmuşum ve böyle bolca şükredebildiğim bir hayatı yaşıyorum “ diyebiliyorum. Bu cümleyi söyleyebilmemin yegane sebebi sizlersiniz.. Hayatımda olduğunuz için, kalbime dokunduğunuz için, elimden tuttuğunuz için, yaslanacak duvar olduğunuz için, benim için mücadele verdiğiniz ve tüm katlanılmaz karmaşıklıklarımı sevgiyle sardığınız için çok teşekkür ederim. Ben değil, asıl sizler iyi ki varsınız!

Berker Güven (@berkerguvenn)’in paylaştığı bir gönderi ()