Ana sayfa Kadın Haberleri Berrak Tüzünataç’tan çok anlamlı bir doğum günü kampanyası

Berrak Tüzünataç’tan çok anlamlı bir doğum günü kampanyası

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 Kasım 1984 doğumlu olan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç 36. yaş gününü kutluyor. Son yılların en dikkat çeken kadın oyuncuları arasında bulunan Tüzünataç, birçok ünlü isim gibi kendisine hediye vermek isteyen hayranları için bir kampanya düzenledi.

İzmir’i kötü etkileyen deprem felaketinin acısının yaşandığı bu günlerde kampanyasını da depremden etkilenen kanser hastaları için düzenleyen Berrak Tüzünataç, anlamlı çabası ile dikkat çekti ve takdir topladı.

Instagram hesabından mesaj paylaşan Berrak Tüzünataç, paylaştığı link üzerinden hayranlarının bağış yapabileceğini belirtti. Oyuncu, dernek ile birlikte bu bağışların da İzmir’de depremden etkilenen kanser hastası sahibi ailelere aktarılmasına karar verildiğini duyurdu.

İşte Berrak Tüzünataç’ın instagram hesabından başlattığı kampanya için paylaştığı mesaj:

2 Kasım’daki doğum günümü kanser hastası çocuklarımızın ailelerine bağışlayacağımı söylemiştim. Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte, yapılan bağışların özellikle İzmir’de depremden etkilenen kanser hastası sahibi ailelere aktarılmasının en doğrusu olacağına karar verdik. Sizlerin bağışları onlara yeniden yaşama dönüş umudu, bana da en güzel hediye olacak. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinde @kansersizyasam için kampanyam devam ediyor. Bio’ma bağış linkini koyuyorum. Canı yürekten desteklerinizi bekliyorum. Sonsuz teşekkürlerimle

Berrak Tüzünataç'tan çok anlamlı bir doğum günü kampanyası 7