Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü, Hercai’den sonra Kaderimin Oyunu’nda bulamadığını Tuzak dizisinde arıyor!

Akın Akınözü, Hercai’den sonra Kaderimin Oyunu’nda bulamadığını Tuzak dizisinde arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Kaderimin Oyunu isimli diziyle yeniden ekranlara döndü ama hikayede yaşanan sorunlar bu yapımın ikinci sezonda da devam etmesini mümkün kılmadı. Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolü paylaşan Akın Akınözü, canlandırdığı Cemal karakteri ile 26 bölüm süreni dizide yeni deneyimler yaşadı.

Hercai dizisindeki Miran karakteri unutulmayan Akın Akınözü, yine uzun süreli ve yurt dışında da çok ilgi çekecek bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekim ayında tv8 ekranında başlaması planlanan dizinin ismi Tuzak. Eylem Canpolat’ın hikayesini yazdığı dizi ile birlikte Akın Akınözü de Hercai günlerine dönmeyi amaçlıyor.

Ebru Şahin ile birlikte Hercai dizisinde çok büyük bir ilgi gören Akın Akınözü, 3 sezon boyunca gündemden hiç düşmemişti. Ancak o günler Kaderimin Oyunu dizisinde geri gelmedi. Oyuncunun yeni dizisi Tuzak’ta avukat Ozan karakteri ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Akın Akınözü, Hercai'den sonra Kaderimin Oyunu'nda bulamadığını Tuzak dizisinde arıyor! 7

Ebru Şahin’in ardından Öykü Karayel ile partner olan ünlü oyuncunun yeni dizisinde kiminle partnerlik yapacağı da çok merak ediliyor.

Yeni dizi çiftini merak edenler, Tuzak’ın ön hazırlıklarının tamamlanması ve Ağustos ayında sete çıkmasını da sabırsızlıkla bekleyecek. Akın Akınözü’nün partneri için araştırmalar da devam ediyor.

Oyuncunun hayranları yeniden bir televizyon dizisinde yer almasından da memnun. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Tuzak dizisinin etkili bir hikaye ile uzun süre devam edecek projelerden birisi olması isteniyor. İzleyiciler Akın Akınözü’nün yeni dizideki rolünün detaylarını ve kimlerle birlikte sete çıkacağı konusundaki gelişmeleri de heyecanla beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Talat Bulut’un da Tuzak dizisinin kadrosunda yer aldığının ortaya çıkması, dizinin iddialı bir proje olacağının bir başka işareti olarak algılandı.