Ana sayfa Dizi Haberleri Bestemsu Özdemir, Ege’nin Hamsisi dizisinden ses getirecek tüyolar verdi!

Bestemsu Özdemir, Ege’nin Hamsisi dizisinden ses getirecek tüyolar verdi!

tarafından ker_def
Bestemsu Özdemir, TRT 1 ekranlarında beğeniyle izlenen Ege’nin Hamsisi dizisiyle ekrana dönüş yaptı.

Dizi için horon ve şive dersleri alan oyuncu, Akşam Life’a konuştu.

Karadenizli mimar Zeynep karakterine hayat veren Özdemir, uzun zamandır bir komedi dizisinde yer almak istediğini, projenin da tam da bu döneme denk geldiğini anlattı.

Özdemir, “Son zamanlarda hep dramlarda rol almıştım. Yapımcımız Ferhat Eşsiz’le daha önce yine TRT’nin bir filminde Tabula Rosa’da çalışmıştık. Zeynep rolünü teklif ettikleri zaman çok sevindim. Oyuncu kadromuz çok iyi. Senaryo müthiş. Sette oynarken inanılmaz gülüyoruz. Dizimizi seyirci de çok sevdi. İlk iki bölümü reyting rekoru kırdı. İnşallah kış sezonunda da devam eder” diye konuştu.

Zeynep’in aile arasında ve sinirlendiği zaman Karadeniz şivesi devreye giriyor. Özdemir, hem şive hem de horon dersleri aldığını anlattı.

Dizinin çekimleri sırasında çay kesme sahnesinde tam bir Karadeniz kızına dönüştüğü övgüleri alan Özdemir, çekimler hakkında şöyle konuştu:

“Otelimizde saatlerce çalışarak horon öğrendik. Zeynep, Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu bir mimar. İzmir’de bir iş buluyor. Babası kızına, ailesine çok düşkün. Sadece onlar için yaşıyor. Önce bu teklife şiddetle karşı çıkıyor ama sonra kızına da hayır diyemediği için onunla birlikte oğlunu da alarak Ege’ye göç ediyor. Sıfırdan bir hayata başlıyorlar.”

Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağına dair tüyo da veren Özdemir, Zeynep’in önünde yeni bir hayat olduğuna değinerek, “Zeynep için burada yeni işiyle birlikte yeni bir hayat da başlıyor. Tabii ki engeller, zorluklar oluyor ancak hayat her zaman tozpembe değil ki… O inatçı, güçlü, hayatta her şeyle baş edebilecek sağlam bir kız. Aynı işte çalıştığı Deniz’le olan ilişkisinde ise gel gitler yaşıyor. İki ayrı bölgede yetişmiş iki ayrı insan” dedi.

Bestemsu Özdemir, Ege'nin Hamsisi dizisinden ses getirecek tüyolar verdi! 7

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlerleyen bölümlerde daha eğlenceli sahnelerle izleyenleri güldüreceklerini anlatan Özdemir, “Kasabanın bütün düzeni altüst oluyor. Bizim kendi yöresel alışkanlarımız var. Ege halkının da öyle. Bu konuda da insanların uzlaşması kolay olmuyor. Buradaki komedi, o uyumsuzluğun sonucu oluşan absürtlükten kaynaklanıyor” diyerek önemli bilgiler verdi.

Çalışmalar sırasından yemekler nedeniyle kilo almadığını anlatan Özdemir, yoğun bir programları olduğuna değindi.

İzmir Sığacık’taki çekimlerde vakit bulduklarında denize girdiklerini anlatan güzel oyuncu, “Sığacık’ın dingin, huzurlu, güzel atmosferinin tadını çıkarıyorum” diye konuştu.