Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyaz Show’da Cengiz Kurtoğlu şaşırttı

Beyaz Show’da Cengiz Kurtoğlu şaşırttı

tarafından ker_def

Cengiz Kurtoğlu albüm kapakları ancak bu kadar komik uyarlanabilirdi. İşte Beyaz Show ’da yayınlanan o görüntüler.

26 Şubat 2016 Cuma günü yayınlanan Beyaz Show’a ilk kez katılan Cengiz Kurtoğlu için özel videolar hazırlandı. bu videolardan bir tanesi özellikle izleyenleri kahkahaya boğdu. Şarkılarıyla Yıllar Boyunca nesilden nesile dinlenen Cengiz Kurtoğlu’nun Bugüne kadar yapmış olduğu albümleri ile özel bir çalışma yapan Beyazıt Öztürk’ün ekibi oldukça ilginç görüntüler ortaya çıkarttı. Kiminde Titanik’in zirvesinde kollarını açan, kiminde ise dirsekleri ile masaj yapan bir başka tip ortaya çıkıyordu. işte o ilginç görüntüler .

Cengiz Kurtoğlu Kimdir?

Cengiz Kurtoğlu 5 Mayıs 1959 tarihinde Artvin’in Arhavi ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Arhavi’de tamamladı.Profesyonel müzik hayatı öncesi Arhavi’de bulunan çay fabrikasında kısa bir süre memur olarak çalıştı. O yıllarda “Ciha Dağı Efsanesi” isimli orkestrayı kurarak amatör müzik çalışmalarına başladı.

Vatani görevini 1979 yılında Ankara’da tamamladıktan sonra 1982 yılında İstanbul’a geldiğinde amatör demo kasetini hazırlayıp bir müzik firmasına gönderdi.Ve o tarihten sonra hayatı değişti.

İlk albümü “Sen Sözden Anlamazsın”‘ı çıkartarak yüzbinlerin,daha sonra da milyonların sevgilisi oldu.

24 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Cengiz Kurtoğlu’nun Aylin(22) adında bir kızı,Orçun(24)ve Aydın(20) adında 2 oğlu var.

20 yıldır sahne yaşamına aralıksız bir şekilde devam ettiren Cengiz Kurtoğlu kendi yönetiminde olan Sima Müzik Yapım isimli şirketinde büyük oğlu Orçun Bora Kurtoğlu ile birlikte müzik dünyasına yeni isimler kazandırmaya çalışıyor.