Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 11 Aralık Çarşamba 55. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 11 Aralık Çarşamba 55. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 11 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 55. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte… Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.Lukşi’nin Ragini’yi kaçırdığı ortaya çıkınca Parvati onun hapse atılmasını sağlar. Parvati’nin şartıyla evin sahibi olan Ragini’nin planı ne?

Swara Ragini’yi kaçıran kişinin Lukşi olduğunu ortaya çıkarır. Artık kaçacak yeri kalmayan Lukşi her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Parvati ondan şikayetçi olarak hapse girmesini sağlar. Lukşi’nin ailesi ondan şikayetini geri çekmesini ister. Sanskar Swara’nın evine dönme kararına çok üzülür ve ona sitem eder. Ragini Maheshvari ailesinin evinin sahibi olur. Ragini tüm yetkiyi eline alınca Lukşi ve ailesini zor durumda bırakır. Gücü eline geçiren Ragini Parvati’ye zafer tablosunu gösterir. Parvati Ragini’nin planlarını öğrenince ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Bıçak Sırtı dizisinin Salı akşamı yayınlanan 54.bölümünde neler olmuştu? Sanskar kendisinden şüphelendiği için Swara’ya çok kırılır. Swara ise Ragini’yi kaçıran kişinin peşine düşer.

Uttara Ragini’yi kendisinin kaçırdığını söyler. Herkes bu itirafla şok olurken Lukşi ona sahip çıkmaya çalışır. Parvati ise artık yapılanlara dayanamaz ve bu ailenin torunlarına zarar verdiğini söyler. Sanskar ise Swara’nın kendisinden şüphelenmesine çok kırılır. Swara kendisini affettirmeye çalışsa da Sanskar onu affetmeyeceğini söyler. Swara Uttara’nın bu suçu tek başına yapamayacağını düşünür ve peşine düşer. Swara Ragini’yi kaçıran kişinin aslında Lukşi olduğunu ortaya çıkarabilecek mi?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015