Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 15 Şubat Cumartesi 121. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Bıçak Sırtı 15 Şubat Cumartesi 121. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 15 Şubat Cumartesi tarihli 121. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk detayları videodan izleyebilirsiniz.Lukşi’nin yaşadığı ortaya çıkar. Swara ve Ragini onun neden yalan söylediğini anlamak için bir plan yapar. Lukşi gerçekleri anlatacak mı?

Ragini bir kaza geçirir ve yolda onu Mansi kurtarıp evine getirir. Ragini kendine geldiğinde başında Mansi’yi görür. Lukşi’nin bu evde olduğunu gören Ragini büyük bir şok yaşar ve gördüklerini Swara’ya anlatır.

Swara ve Sanskar kılık değiştirip Mansi’nin evinde çalışmaya başlar. Lukşi’yi karşılarında görünce gözlerine inanamayan ikili, gerçeğin peşine düşer. Ragini ve Swara Lukşi’nin neden ortaya çıkmadığını öğrenmek için bir plan yapar. Lukşi onların planı karşısında ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015