Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 16 Şubat Pazar 122.bölümde Lukşi itiraf edecek mi?

Bıçak Sırtı 16 Şubat Pazar 122.bölümde Lukşi itiraf edecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Bıçak Sırtı, 16 Şubat Pazar günü ekrandaki yerini alacak. Dizinin 122.bölümünde Lukşi gerçekleri anlatacak mı?İşte bu bölümün detayları haberimizde yer alıyor. Bıçak Sırtı’nda bu akşam Swara Lukşi’nin gerçekleri söylemesi için elinden geleni yapar. Lukşi neden Abhi adını aldığını itiraf edecek mi?

Sanskar polislerle birlikte Mansi’nin evine gider. Lukşi’nin karşısına çıkıp gerçekleri anlatmasını isteyen Sanskar ailesini de çağırır. Lukşi’nin parmak izini alan polis eski parmak iziyle eşleşmediğini söyler. Bunu duyan Maheshvari ailesi yıkılır.

Fakat Sanskar bunun bir oyun oynadığını düşünür. Swara ise yaşananları çözmek için harekete geçer. Swara soruları ve delilleriyle Lukşi ve Mansi’yi köşeye sıkıştırır. Lukşi gerçekleri itiraf edecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015