Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 22 Kasım Cuma 36. bölüm canlı izle! Ragini köşeye sıkıştı!

Bıçak Sırtı 22 Kasım Cuma 36. bölüm canlı izle! Ragini köşeye sıkıştı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Bıçak Sırtı dizisinin 36. yeni bölümü izleyicilerle 22 Kasım Cuma akşamı buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı haberimizde yer alıyor.

Ayrıca Cuma günü saat 21.30’dan itibaren aşağıdaki linke tıklayarak diziyi canlı izleyebilirsiniz.

Bıçak Sırtı 36. bölüm canlı izle

RAGİNİ KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Ragini Swara’nın evden kovulmasını sağlar fakat Swara’nın bahçedeki çadırda yaşayacağını duyunca hayalleri yıkılır. Swara’yı hayatından tamamen çıkarmak isteyen Ragini ne yapacak?

Ragini’nin planları işe yarar ve Swara ile Sanskar evden kovulur. Swara ise kendisiyle dalga geçmeye çalışan Ragini’yi şok rahatsız edecek bir konuşma yapar.

Swara’nın evden ayrılıp bahçede kurduğu çadırda yaşayacağını gören Ragini, Lukşi ile evliliği hakkında endişelenir. Swara Ragini’ye ağır sözler söyler. Ragini onların bahçeden de kovulması için harekete geçer. Ragini Swara’yı hayatından tamamen çıkarmanın yolunu bulabilecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Bıçak Sırtı 36. bölüm canlı izle

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015