Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 22 Ocak Çarşamba 97. bölümde Swara’nın hafızası yerine gelir

Bıçak Sırtı 22 Ocak Çarşamba 97. bölümde Swara’nın hafızası yerine gelir

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisinin 22 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek olan 97. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Bıçak Sırtı dizisinin yeni bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Sahil’in elinden kurtulamayan Swara’nın hafızası yerine gelir. Sanskar Swara’yı eve getirir. Her şeyi hatırlayan Swara Parinita’nın yaptıklarını anlatınca neler olacak?

Sahil ormanda kendisinden kaçan Swara’yı yakalar ve başına silah dayar. Onları bulan Sanskar şok olur. Swara’nın hafızası bir anda yerine gelir ve Sanskar’ı hatırlar. Bir şekilde Sahil’in elinden kurtulan Swara Sanskar’ın yanına gider. Sanskar bir anda bayılan Swara’yı evine getirir.

Swara kendine geldiğinde koşup Sanskar’a sarılır. Swara’nın hafızasının geri geldiğini anlayan Mahesvari ailesi büyük bir sevinç yaşar. Swara Parinita’nın tüm oyunlarını açığa çıkarır. Köşeye sıkışan Parinita ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015