Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 23 Kasım Cumartesi 37. bölümde Ragini, Swara’yı hayatından atacak!

Bıçak Sırtı 23 Kasım Cumartesi 37. bölümde Ragini, Swara’yı hayatından atacak!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizilerinden birisi de Bıçak Sırtı… 23 Kasım Cumartesi günü saat 21.00’de ekrana gelecek olan 37. yeni bölümden detayları haberimizde bulabilirsiniz.

SWARA RAGİNİ’Yİ ALT EDEBİLECEK Mİ?

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Ragini Sanskar’ın annesiyle iş birliği yapıp Swara’yı hayatından çıkarmak için harekete geçer. Swara ise onun yalanlarının artık gün yüzüne çıkmasını ister.

Ragini ve Sujata Swara’ya karşı hain bir plan hazırlar. Lukşi’nin hala Swara’yı sevdiğini bahane eden Ragini ailesinin evine döner. Sujata ise herkese Ragini’nin Swara yüzünden gittiğini anlatır.

Lukşi ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşınca Swara ve Sanskar’ın gerçekte evli olmadığını söyler. Ragini babasına Swara’yı kötüler.

Sharmistha ise kızının hakarete uğramasına dayanamaz ve onu korumak ister. Fakat başta Shekar olmak üzere herkes ona hakaret eder. Ragini herkesi Swara’ya düşman etmeyi başarabilecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015