Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 25 Ocak Cumartesi 100. bölümde Ragini’nin oyunu ortaya çıkıyor

Bıçak Sırtı 25 Ocak Cumartesi 100. bölümde Ragini’nin oyunu ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Bıçak Sırtı, 25 Ocak Cumartesi günü izleyicilerle 100.bölümü ile buluşacak.Dalya diyecek olan dizide Ragini’nin oyunu ortaya çıkıyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Parinita herkesin içinde Ragini’nin planlarını anlatır. Hamile olmadığı ortaya çıkan Ragini göz yaşlarına boğulur. Herkes tarafından dışlanan Ragini ne yapacak?

Swara Sahil’den kurtulur ve evine döner. Bunun için evde bir tören düzenlenir. Parinita herkesin içinde Ragini’nin hamile olmadığını söyler. Ragini ve Sharmishtha’nın planı ortaya çıkınca Swara büyük bir şok yaşar. Parvati’nin bebeği istemediği için böyle bir şey yaptığını söyleyen Ragini göz yaşlarına boğulur.

Bunun üzerine Durgaprasa Parvati’ye kendi torununa nasıl kıyabildiğini sorup onu evden kovar. Parinita bu durumdan kendisine pay çıkarmaya çalışır fakat başarılı olamaz. Herkesin gözünde yalancı durumuna düşen Ragini ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015