Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 30 Ocak Perşembe 105. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 30 Ocak Perşembe 105. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 30 Ocak Perşembe tarihli 105. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Ragibi Swara’ya her şeyi anlatır. Şantajcı tarafından evde yakalanan Ragini çok korkar. Günlerdir Ragini’ye şantaj yapan kişi kim?

Swara Ragini’nin bir derdi olduğunu anlar ve bunun peşine düşer. Köşeye sıkışan Ragini her şeyi Swara’ya anlatır. İşlemediği bir suç yüzünden hapse girmek istemeyen Ragini Swara’dan yardım ister. Ragini kardeşini korumak için şantajcının her dediğini yaptığını söyleyince Swara şok olur. Bir çıkış yolu arayan ikili el ele verir ve bu durumu çözmeye çalışır.

Hastalandığı için evde yalnız kalan Ragini şantajcının mesajıyla korkar ve Swara’yı çağırır. Şantajcının evde olduğunu gören Swara ve Ragini’yi ise büyük bir şok bekler.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015