Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizilerinde en yüksek açılış reytingini alan Balkan Ninnisi oldu!

Yaz dizilerinde en yüksek açılış reytingini alan Balkan Ninnisi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonuyla tam gaz başladı. Kanallar arka arkaya yaz dizilerini ekrana getirirken reyting savaşı da başladı. Yaz dizilerinin düşük reyting alması dikkat çekmedi. Yeni başlayan tüm yaz dizileri arasında reyting açısından en iyi açılışı yapan dizi TRT 1’de yayınlanan Balkan Ninnisi oldu.

Haziran ayıyla birlikte kanalların yaz sezonu da başladı. Yaz sezonuyla birlikte yeni diziler izleyicinin karşısına çıktı. Şu ana kadar tüm kanallarda yedi tane yaz dizisi ekrana geldi. Bununla birlikte diziler arasındaki reyting savaşı da başladı.

Televizyon kanallarında şu ana kadar başlayan yaz dizileri şunlar oldu: Balkan Ninnisi, Gizli Saklı, Senden Daha Güzel, Seversin, Sevmek Zamanı, Gül Masalı ve İçimizdeki Ateş. Yeni başlayan dizilerin tümünün açılış reytingleri kış dizilerine oranla bir hayli düşük oldu. Ancak bunda yaz aylarında televizyonun daha az izlenmesi büyük etken.

Yaz dizilerinde en yüksek açılış reytingini alan Balkan Ninnisi oldu! 21

Toplam yedi dizi içerisinde en iyi başlangıç yapan ise TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi. Başrolünde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün paylaştığı Balkan Ninnisi en yüksek açılış reytingi alan dizi oldu. Onu takip eden iki dizi ise Gizli Saklı ve Senden Daha Güzel olarak karşımıza çıktı.

Reyting açısından en kötü başlangıç yapan dizi ise ATV dizisi İçimizdeki Ateş oldu. Tüm dizilerin reytingleri ortalamanın altında gerçekleşti. Bu reyting oranları yaz dizileri için oldukça normal olarak nitelendiriliyor.

En yüksek açılışı yapan Balkan Ninnisi’nde izleyici Merih Öztürk ve Emre Bey ikilisini ilk bölümden itibaren birbirine çok yakıştırdı. Özellikle çiftin karşılaşma sahneleri çok beğenildi. Karşılaşma müziği de izleyiciden tam not aldı. Müzik ve sahne uyumu beğenilirken Emre Bey ve Merih Öztürk uyumu, izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı.