Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 11. bölüm fragmanında Mahur’un babası Şakir’e büyük oyunu!

Bir Aile Hikayesi 11. bölüm fragmanında Mahur’un babası Şakir’e büyük oyunu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Aile Hikayesi dizisinin 18 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek olan 11. bölümünde ilk görüntüler yayınlandı. Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Alper Saldıran gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

11 bölüm fragmanında Ali Seçkiner Alıcı’nın canlandırdığı Şakir Mutlu karakterinin hastalığı ve ölüme doğru yolculuğundan izler var. İlaçların kendisini perişan etmesinden şikayetçi olan Şakir, çocuklarla ve ailesiyle zaman geçirmek istediğini belirtmekte. Oğlu Mahur’dan dede olacağını öğrenen Şakir, büyük mutluluk yaşıyor. Mahur, “Bir daha o hastanenin koridorunda sensiz beklemeyeceğim” diyerek da babasına güç veriyor. Mahur ve Şakir’in duygusal anlarına şahit olacaksınız.

Ancak Mahur’un gözlerindeki ifadeye bakılırsa belkide bu hamilelik bir oyun, gerçek değil. Şakir’in tedaviye olumlu yanıt vermesi için Mahur böyle bir oyun kurmuş olabilir. Fragmanı izleyen dizinin hayranları bu yönde mesajları sosyal medyada yazmakta. Dizinin yeni bölümünde bu detay ortaya çıkacaktır.

İşte Bir Aile Hikayesi 11. bölüm fragmanı: