Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 27 Nisan 8. bölüm fragmanında Mahur çok sert konuşuyor!

Bir Aile Hikayesi 27 Nisan 8. bölüm fragmanında Mahur çok sert konuşuyor!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Aile Hikayesi dizisinin 27 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan 8. yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. Fragmanda Mahur, annesine “Sen beni öksüz bıraktın, annesiz bıraktın” diyerek geçmişteki hataları yüzüne vurdu. Reyhan ise bu duyduklarının ağırlığını kaldırmakta zorlanmakta… Videodan 8. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’a, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan ve Seren Şirince’nin kadrosunda yer aldığı dizi ‘This is Us’ isimli ünlü Amerikan dizisinden uyarlandı.

Bir Aile Hikayesi 20 Nisan Cumartesi 7. bölümde neler yaşandı?

Aradan yedi yıl geçmiş, üçüzler on beş yaşına gelmiştir. Cem yoğun çalıştığı için evle eskisi kadar ilgilenemez. Reyhan ise uzun zamandır hayalini kurduğu musiki korosuna yazılmıştır. Mahur ve Berk’in arasındaki rekabet evin huzurunu kaçırmaya başlar.

Tesadüfen babasının doğum günü olduğunu öğrenen Mahur, onun için sürpriz bir parti planlar. Neşeli başlayan parti kimsenin beklemediği şekilde sona erecektir.

Beste, Erdem’in eski karısının yanında çalışmaya devam eder. Ceylan’dan duydukları yüzünden ilişkilerinin devam ettiğine inanır. Erdem’den umudu keser ve rotayı başka yöne çevirmeye karar verir.

Derya’nın taktiği işe yaramış, Berk provada tüm ekibi etkilemeyi başarmıştır. Berk’in oyunun yazarı Hülya ile baş başa vakit geçirmesi, Derya’yı kıskandırır.

Diziden Detaylar:

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.