Ana sayfa Sosyal Medya Anne olan Pelin Akil’in doğum sonrası ilk paylaşımı duygu yüklüydü!

Anne olan Pelin Akil’in doğum sonrası ilk paylaşımı duygu yüklüydü!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Pelin Akil – Anıl Altan çifti bebeklerine kavuştu.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alin ve Lina adlarını verdikleri ikiz kızları dünyaya gelen çift mutluluktan adeta uçuyordu.

Doğum anından, ailenin heyecanından, çiftin bebeklerini kucaklarına almasına kadar farklı kareler yayınlayan Pelin Akil, hastanede yaşananları da göstermiş oldu.

Bebeklerinin yüzünü göstermeyen Pelin Akil’in mesajı ise bir hayli duygusaldı.

Akil’in paylaşımı 2 saat içinde 300 bine yakın beğeni aldı. Ünlü isimler de yorumlarıyla “Gözünüz aydın” dedi.

Burcu Kara, Doğa Rutkay, İpek Kanrapınar, Melike İpek Yalova, Aslıhan Güner, Başak Parlak, Gözde Kansu, Sera Tokdemir, Sinem Uslu gibi isimler çifte bebekleriyle birlikte mutluluk ve sağlıklı uzun bir ömür diledi.

İşte Pelin Akil’in doğum sonrası ilk paylaşımı:

Geldi cennet kokulularım. İnanılır gibi değil sizi kucağıma verdikleri anda hissettiklerim. Hocamız @prof.dr.cihatsen e ve ameliyat boyunca benimle sürekli konuşan muhteşem ekibine , gözlerinin içi gülen hastanenin @memorialsaglik hemşirelerine,personellerine ama en özel teşekkür elimi 1 sn. bırakmayan ikizlerimin güzel yürekli babası,benim biriciğim, kocam, her bişeyim @anilaltann a ♥️ Şu fotoğraflardaki tüm güzel insanlar,mesaj atan cevap yazamadığım ailem,arkadaşlarım ve bizden haber bekleyen siz güzel takipçilerim çok teşekkürler biz iyiyiz.
@alinlinaaltann Bu kocaman ailen sizleri çok ama çok seveceğiz. Tabi ki bu mükemmel anlara an ve an şahitlik eden,anılarımızı unutulmayacak hale getiren @valentinusphotosbaby @valentinusphotos a binbirrr teşekkür ♥️

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Geldi cennet kokulularım. İnanılır gibi değil sizi kucağıma verdikleri anda hissettiklerim. Hocamız @prof.dr.cihatsen e ve ameliyat boyunca benimle sürekli konuşan muhteşem ekibine , gözlerinin içi gülen hastanenin @memorialsaglik hemşirelerine,personellerine ama en özel teşekkür elimi 1 sn. bırakmayan ikizlerimin güzel yürekli babası,benim biriciğim, kocam, her bişeyim @anilaltann a ♥️ Şu fotoğraflardaki tüm güzel insanlar,mesaj atan cevap yazamadığım ailem,arkadaşlarım ve bizden haber bekleyen siz güzel takipçilerim çok teşekkürler biz iyiyiz. @alinlinaaltann Bu kocaman ailen sizleri çok ama çok seveceğiz. Tabi ki bu mükemmel anlara an ve an şahitlik eden,anılarımızı unutulmayacak hale getiren @valentinusphotosbaby @valentinusphotos a binbirrr teşekkür ♥️

Pelin Akil ALTAN (@pelinakil)’in paylaştığı bir gönderi ()