Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahur, yıllardır çektiği acıyı ilk kez itiraf ediyor! Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Mahur, yıllardır çektiği acıyı ilk kez itiraf ediyor! Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

tarafından zk zk

Başrollerinde Celil Nalçakan, Songül Öden, Birkan Sokullu ve Olgun Toker’in oynadıkları Bir Aile Hikayesi dizisinin 8. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı.

Mahur’un bulduğu mektup sayesinde, aslında babasının kendisine ulaşmaya çalıştığı ama Reyhan’ın onu engellediği gerçeğini öğrenmesiyle dünyası alt üst olacak.

Kardeşi Berk, anne ve babasının onu ne kadar sahiplendiğini ve sevdiğini anlatmaya çalışırken Mahur ise geçmişi hatırlayıp yaşadığı acıları ilk kez dile getirecek.

Mahur, çocukluğu boyunca hep istenilmediği ve terkedildiği duygusuyla yaşadığını itiraf ederken, Cem ve Reyhan’ın kendisini terk etmemesi için didinip durduğunu anlatıyor.

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

Bir Aile Hikayesi Cumartesi 20.00’de FOX’ta!