Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinde Celil Nalçakan’dan Ali Seçkiner Alıcı’ya veda mesajı!

Bir Aile Hikayesi dizisinde Celil Nalçakan’dan Ali Seçkiner Alıcı’ya veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Aile Hikayesi dizisi 17.bölümü ile 12 Ekim Cumartesi akşamı ekrandaki yerini aldı.Dizinin bu bölmünde Şakir Mutlu karakterinin vedası ekranda başındaki izleyicileri göz yaşına boğdu.

Ali Seçkiner Alıcı’nın müthiş oyunculuğu ile süslediği Şakir karakteri ömrünün son deminde memleketine, Kars’a döndü. Geçmişin kırgınlıklarını bir bir bitirdi. Helallik aldı. Mahur’un onunla daha birçok planı vardı. Ama Şakir’in artık zamanı kalmamıştı. Şakir, hastanede yaşamını yitirdi. Mahur’un duygusal kırılmaları izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Şakir’in defin sahnesi de birçok izleyicinin yüreklerine dokundu.

Dizinin takipçileri de sosyal medyada yazdıkları yorumlarla veda sahnesinden çok etkilendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Bir Aile Hikayesi dizisinde Celil Nalçakan'dan Ali Seçkiner Alıcı'ya veda mesajı! 8

Dizinin ardından Cem karakterine hayat veren Celil Nalçakan, instagram hesabından rol arkadaşına veda mesajı paylaştı. Nalçakan, “Seninle aynı yolda yürümek ne güzeldi Ali Seçkiner Alıcı abi… Gönlün var olsun” diye yazdı.

İzleyicilere de kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür eden Nalçakan, “Yorumlarınız ve eleştirileriniz, bizim için çok kıymetli… Haftaya 18.kez kavuşmak üzere…” notuyla aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Bir Aile Hikayesi dizisinde Celil Nalçakan'dan Ali Seçkiner Alıcı'ya veda mesajı! 9