Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinde Cem’e ne oldu? Beste, neden babasını öldürdüğünü düşünüyor?

Bir Aile Hikayesi dizisinde Cem’e ne oldu? Beste, neden babasını öldürdüğünü düşünüyor?

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümünde Beste’nin neden suçluluk hissettiği anlaşılamadı.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Songül Öden ve Celil Nalçakan’ın oynadıkları dizinin 4. bölüm tanıtımında Berk ve Beste’nin duygusal halleri dikkat çekti.

İki kardeşin geçmişe ve babalarına özlemlerinin ortaya çıktığı sahnede babasının tişörtüne sarılıp uyuyan Beste’nin aslında bir suçluluk duygusu hissettiği anlaşılıyor.

Bir Aile Hikayesi dizisinde Cem'e ne oldu? Beste, neden babasını öldürdüğünü düşünüyor? 7

Erdem’in Beste ile yaptığı konuşma dikkat çekti. Erdem’in “Babanı sen öldürmüş olamazsın” sözleri, ikizlerin babaları Cem’e ne olduğu konusundaki merakı da arttırıyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 4. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aradan sekiz yıl geçmiş, Reyhan ve Cem’in evliliğinde sıkıntılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Patronuyla sorun yaşayan Cem, eve sık sık geç gelmekte ve çareyi alkolde aramaktadır. Reyhan ise bir türlü geçinemeyen Mahur ve Berk’le uğraşırken, diğer yandan da Beste’nin yeme düzenini kontrol altına almaya çalışmaktadır. Cem’in evde olmadığı bir gece başlarına gelen bir olay Reyhan için bardağı taşıran son damla olur.

Berk, yapımcının bulunduğu partiye gidip ondan özür dileyerek işine geri dönmek zorundadır. Bunu yapabilmesi için Beste’nin desteğine ihtiyaç duyar. Oysa Beste için ‘havalı’ insanların olduğu o partiye gitmek büyük bir meseledir. Erdem onun rahat hissetmesi için elinden geleni yapar. Ancak gecenin sonunda işler kontrolden çıkar.

Mahur, Şakir’i en iyi doktora götürebilmek için hiç hoşlanmadığı birinden yardım ister. İyileşme umudu olmayan Şakir ise, randevuya gitmemek için direnir. Mahur onu ikna edebilmek için gözünü karartır. İşler umduğu gibi gitmese de, günün sonunda babasına doğru bir adım daha atacaktır.