Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinde hem kutlama hem de veda var!

Bir Aile Hikayesi dizisinde hem kutlama hem de veda var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan This is Us dizisinden uyarlanan Bir Aile Hikayesi, hatırlanacağı üzere Pazar günü yayınlanan 12. bölümüyle birlikte sezon finali yaparak izleyicilerine bir süreliğine veda etmişti.

Cumartesi akşamlarının izlenen yapımlarından olan Bir Aile Hikayesi, insan hikayelerine odaklanması ve içinde şiddet barındırmamasıyla dikkat çekmişti.

Dizinin elde ettiği başarıyı kutlamak için tüm ekip Feriye Sarayı, Ortaköy’de bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bir Aile Hikayesi dizisinde hem kutlama hem de veda var! 8

Oyuncuların, FOX yöneticilerinin ve tüm dizi ekibinin katıldığı gecede sezon finali birlikte izlendi, gecenin sonunda ise pasta kesilerek keyifli anlar yaşandı.

12. bölüm sezon finalinde Cem karakteri ölmüştü. Yani Celil Nalçakan 2. sezonda yer almayacak. Ünlü oyuncu da gecede yer aldı ve keyifli halleriyle dikkatleri üzerine çekti. Nalçakan için bu buluşma aynı zamanda bir veda buluşmasıydı..

Bir Aile Hikayesi dizisinde hem kutlama hem de veda var! 9

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’a, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan, Ezgi Eyüboğlu ve Servet Pandur gibi sevilen oyuncuların eşlik ettiği, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ile Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı dizi yeni sezonda yine FOX’ta.