Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinde Songül Öden’in yaşlı haline eleştiri! 35 sene sonra böyle mi olur?

Bir Aile Hikayesi dizisinde Songül Öden’in yaşlı haline eleştiri! 35 sene sonra böyle mi olur?

tarafından zk zk

Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve İrem Sak’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile Fox TV ekranlarında yer alan Bir Aile Hikayesi dizisinin 2. bölümü 16 Mart Cumartesi günü yayınlanacak.

Dünyaca ünlü dizi This Is Us’tan uyarlama olan Bir Aile Hikayesi’nde Songül Öden’in peruk ve makyajla yaşlandırılmış hali dikkat çekiyor.

Sosyal medyadan yorum yapan izleyiciler, Öden’in yaşlandırılma tekniğini hiç beğenmediklerini, onu böyle yaşlı bir kadın rolünde görmekten hoşlanmadıklarını dile getiriyorlar.

Yapılan makyajla yaşlı gösterilmek istenen Songül Öden’in bu halini hiç de gerçekçi bulmadıklarını ifade ediyorlar.

Reyhan karakterini oynayan Songül Öden’in, 35 yıl sonraki halinin çok abartılı olduğu şeklinde sosyal medyada yorumlar yapılmakta.

Bir Aile Hikayesi dizisinde Songül Öden'in yaşlı haline eleştiri! 35 sene sonra böyle mi olur? 7

Diziye yapılan bu eleştiriler arasında bir kaçını okuyunca genel olarak neden tepki verildiği daha iyi anlaşılabilir…

İşte o eleştirilerden bazıları:

“o kadar yapay ki… Okul müsamerelerinde çocukları yaşlandırırlar ya piyeslerde aynı öyle olmuş. Benim annem 93 yaşında boynunda böyle bi kırışıklık yok. Pess yani…”

“İzledim diziyi fakat kafam çok karıştı hiç birşey anlamadım Songül öden olmamış yaşlı hali. annem 83 yaşında hiç kırışıklık yok kukla gibi yapmışlar biraz gerçekçi olun

“Aradan 35 yıl geçmiş ama kadın için 55 sene gibi olmuş. O ne yapay yaşlandırma öyle…”

Bu tepkilerden sonra Songül Öden’e yeni bir imaj yapılır mı bilinmez ancak izleyicinin pek de gerçekçi bulmadığı anlaşılıyor.

İzleyenler Songül Öden’in oynadığı Reyhan’ın gençliğini başka bir kişinin oynaması ve yaşlılığının da bu kadar abartılmadan makyaj teknikleriyle ortaya konulmasının daha doğru olacağı görüşünde birleşiyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 2. bölüm 2. tanıtımı:

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.