Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde Seyfettin’e gelen mesaj ortalığı karıştıracak!

Kalk Gidelim dizisinde Seyfettin’e gelen mesaj ortalığı karıştıracak!

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında 16 Mart Cumartesi akşamı 62. bölümü yayınlanacak olan Kalk Gidelim dizisinde sürpriz gelişmeler izleyenleri bekliyor.

Ufuk Özkan, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayrı’nın başrollerinde oynadıkları dizide Seyfettin’e gelen bir mesajda Ali Demir’in adı ortaya çıkıyor.

Dal Ailesi’nin ekmek teknesi olan süt çiftliğindeki inekler çalınmıştır. Bu durum en çok kızlarım diye sevip üzerlerine titrediği Seyfettin’i üzer. Süt inekleri olduğu için sağılma zamanına kadar onların bulunması gerekmektedir.

Jandarma bir koldan, Seyfettin ile Mustafa Ali önderliğinde damatlar ve köylüler bir koldan aramaya koyulurlar. Bu arama tarama esnasında Mustafa Ali, Seyfettin, Halil ve Halim süre daralırken umulmadık maceraların içinde kendilerini bulurlar.

Nehir ile Canberk de köye yakın çiftlikleri dolaşırken Nehir babasıyla ilgili beklenmedik bir ipucuyla karşılaşır. Nehir’in öğreneceği bilgi babasına bir adım daha yaklaşmasına vesile olur.

Kalk Gidelim dizisinde Seyfettin'e gelen mesaj ortalığı karıştıracak! 7

Diğer yandan süt bekleyen firmalar teker teker ararken bu duruma erkeklerin başı inekleri aramadan dolayı kalabalık olduğu için kadınlar el atar. Nurcan firmaları idare ederken sözleşmeler fesih olmasın diye Sevda ve Nuriye de dışardan süt bulmaya çalışırlar. Bu süt arama meselesine Şakir ve Veli de dahil olunca işlerin sarpa sarması kaçınılmazdır.

Meryem ise ineklerin çalınmasını kendisinden bilmesinler diye Ercan üzerinden kritik bir hamle yapar. Bu hamleyle Meryem kendisini aklayabilecek midir

Kalk Gidelim 62. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seyfettin Dal ve ailesi ineklerin bulunmasından dolayı mutludur. Fakat asıl sorun inekleri kimin çaldığıdır. Meryem’den şüphelenseler de durum daha farklı bir boyut kazanacaktır. Meryem ise bu töhmet karşısında beklenmedik bir tavır sergileyecektir. Yoğurthanede işçiler arasında da bazı söylentilerden dolayı huzursuzluk oluşur.

Ercan ve Sadık, Meryem’in yanında dimdik dururken, Ercan kendi yöntemleriyle yoğurthanedeki işçileri çalıştırmanın bir yolunu bulur. Diğer yandan Halim ve Badegül’ün arasındaki problem gittikçe büyürken, Meryem oturduğu ev ve dükkanı Badegül’ün üzerine yapınca Halim’le Badegül arasında ipler kopma noktasına gelir. Canberk ve Nehir’in Ali Demir’i bulma yolunda tek şüphelendikleri isim İsmet’tir.

İsmet bir yolunu bulup gençleri atlatmaya çalışsa da Seyfettin ve Mustafa Ali’nin de desteğiyle Veli ve Nehir adım adım babaları Ali Demir’e yaklaşmaktadır. İsmet’i ise tufaya düşürmek için en önemli görev Şakir’e düşmüştür.