Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinden öyle bir çift çıktı ki tam romantik komedi kahramanları!

Bir Aile Hikayesi dizisinden öyle bir çift çıktı ki tam romantik komedi kahramanları!

tarafından zk zk

Fox TV’de 2. bölümü ekrana gelen ve dünyaca ünlü This Is Us dizisinden uyarlama olan Bir Aile Hikayesi dizisindeki bir çift, çok dikkat çekmeye başladı.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak ve Elçin Afacan’ın oynadıkları dizi, ekranda aile sıcaklığını yansıtan sıcacık hikayesiyle farklı bir çizgide ilerliyor.

Dizinin ömrü ne kadar sürer bilinmez ancak izleyenlerin içini ısıtan bir hikaye var ki şimdiden gözden kaçmıyor.

İkizlerden Beste’nin bir sevgili bulma çabaları kimi zaman komik haller ortaya çıkarırken naif bir ilişkinin başlangıcı da hayli eğlenceli bir sahne ile anlatıldı.

Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu o sahneyi ve iki oyuncunun performanslarından sonra ortaya çıkan durumu bakın nasıl anlatıyor:

Bir Aile Hikayesi dizisinden öyle bir çift çıktı ki tam romantik komedi kahramanları! 8

“…Beste (Elçin Afacan) ile onunla internette tanışıp aşık olan adam rolündeki Alican Altun… Buluşma yerine elinde çiçek giden genç adam (Alican Altun) kapıdan girince Beste’yi otururken görüyor ve kararını değiştirip, geri dönüyor. Tesadüf, bir spor salonunda yan yana geliyorlar. Altun’nun rumuzu Mahçup Adam… ‘İşim çıktı’ yalanı tutmuyor. Beste, “Senin geldiğini biliyorum. Anlamadığım fotoğrafımı da gördün beklediğinden daha mı şişman çıktım?” diyor. Mahçup Adam, “Hayır beni beğenmezsin diye panikledim” diye yanıt veriyor.

Bir Aile Hikayesi dizisinden öyle bir çift çıktı ki tam romantik komedi kahramanları! 9

Beste şaşırıyor. Mahçup Adam’ın “Bir kahve içelim mi?” teklifine, “Hayır” diyor Beste. “Sonra görmezsin yüzümü” diye ısrar ediyor genç adam. “Zaten bi daha bu yüzümü görüp napacam diyorsun ki haklısın. Hoşça kal” diyerek gidiyor. Beste, “Mahçup Bey” diye sesleniyor… Oyunculuklarıyla tam bir romantik komedi film projesi için bir çift olmuşlar. Bir sahne yetiyor koca bir film hikayesi için. Ve bu ikilinin çok hoş bir romantik-komedide oynayabileceklerinin altını çizeyim.”

İşte Sina Koloğlu’nun bahsettiği o sahne: