Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un bir oyuncusu geleceğin Yasemin Yalçın’ı… Ancak bir sorun var!

Güldür Güldür Show’un bir oyuncusu geleceğin Yasemin Yalçın’ı… Ancak bir sorun var!

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür, yeni sezon bölümleri ve yeni oyuncularıyla ekrana gelmeye başladı.

Yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören eğlence programının kadrosunda bu yıl bazı değişiklikler yapıldı. Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, İrem Sak gibi isimler dizilerde oynamaya başlayınca, kadroya yeni isimler eklendi.

Geçtiğimiz sezon sonlarında diziye katılan bir isim ise hayli dikkat çekiyor.

Canlandırdığı karakterlere kattıklarıyla gözden kaçmayan bu isim Ecem Erkek.

Genç oyuncu başarılı performansıyla ekranda ön plana çıkarken, ilerleyen yıllarda komedinin usta ismi Yasemin Yalcın’ın tahtına aday gibi görünüyor.

Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu, Ecem Erkek ile ilgili yazısında “Geleceğim Yasemin Yalçın’ı” başlığıyla Ecem Erkek’ten bahsediyor ama küçük bir uyarı yapmayı da ihmal etmiyor…

Güldür Güldür Show'un bir oyuncusu geleceğin Yasemin Yalçın'ı... Ancak bir sorun var! 8

İşte o yazı:

“Sektöre uzun yıllarını veren ama şimdi uzaklaşan çok sevdiğim bir ablam bana iki komik kadın oyuncudan bahsetmişti; ‘Yasemin Yalçın ve Demet Akbağ’… Hemen burada kısa bir dip not; Demet Akbağ’ın başı sağ olsun. Eşini bir kazada kaybetti. Ölüm kaçınılmaz. Ama bir de acı ölüm dedikleri, yüreği dağlayanı var. Bakışları cenazede öyleydi fotoğrafta… ‘Güldür Güldür Show’da, bir yıldız “Ben doğdum” diyor, Ecem Erkek… Bu şovun içinde hemen sıyrılıyor sahneleri ve oyunculuğuyla kendini belli ediyor. Şahsen ekran keşiflerimden biridir. ‘Hayat Sırları’ndan dikkatimi çekmişti ve yazmıştım. Küçük bir hatırlatma; bazen sanki bunu anlıyor ve daha komik olmak için abartıya kaçıyor, aman dikkat! ”

Güldür Güldür Show'un bir oyuncusu geleceğin Yasemin Yalçın'ı... Ancak bir sorun var! 9

ECEM ERKEK KİMDİR?

İlk olarak “Hayat Sırları” adlı dizi filmdeki oyunculuk performansıyla dikkat çeken Ecem Erkek; 24 Haziran 1991 yılında Ankara’da doğmuştur. Küçük yaşlarda oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan genç oyuncu; 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesinden mezun olmuştur. Liseden sonra 2007-2008 yılları arasında, Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimi ve Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğunda diksiyon eğitimi almıştır. 2009 yılında, Ankara Sanat Tiyatrosunda kursiyerlik yapan Ecem Erkek; 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümünü kazanmış ve 2015 yılında mezun olmuştur. Bu süreçte birçok tiyatro oyununda sahne almıştır. “Hayat Sırları” dizisi ise ilk TV filmi kariyeridir.