Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisiyle öyle büyük dikkat çekti ki herkes onu merak ediyor! İlk hangi dizide oynadı?

Bir Aile Hikayesi dizisiyle öyle büyük dikkat çekti ki herkes onu merak ediyor! İlk hangi dizide oynadı?

tarafından zk zk

Fox TV’nin Amerikan dizisi ‘This Is Us’tan uyarlama olan dizisi Bir Aile Hikayesi’ndeki ünlü isimlere karşın, en çok dikkati Mahur’un babası Şakir olarak ekranlara gelen oyuncu, büyük dikkat çekti.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu ve Olgun Toker gibi isimlere karşın dizide en çok onun sahneleri merak ediliyor.

Büyük ilgiyle izlenen Şakir karakterini oynayan Ali Seçkiner Alıcı, bir anda televizyon izleyicisinin markajına girdi.

Sade ve duru oyunculuğuyla göz dolduran Alıcı’nın kamera karşısına ilk kez Ferhunde Hanımlar isimli günlük dizi ile geçtiği öğrenildi.

Şahsiyet, Yüz Yüze isimli internet dizilerinde de rol alan Ali Seçkiner Alıcı, 2 de sinema filminde rol almış.

Alıcı, Bir Aile Hikayesi’nde oynadığı karakter ile bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bir Aile Hikayesi dizisiyle öyle büyük dikkat çekti ki herkes onu merak ediyor! İlk hangi dizide oynadı? 7

PEKİ ALİ SEÇKİNER ALICI KİMDİR?

Ali Seçkiner Alıcı 3 Temmuz 1965 Kars’ta dünyaya geldi. Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü’nde bitiren Ali Seçkiner mezun olduktan sonra 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yapmıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi ile Halk Evleri Sanat Atölyelerinde ses eğitmenliği de yapmış olan Ali Seçkiner 2000 yılında Erkoç Torun ve Nedim Yıldız’ın birlikte kurdukları Üç Anadolu adlı toplulukta da yer almıştır. Halen 1988 yılında kurulan Devlet Çoksesli Korosunda korist-sanatçı olarak görev yapmaktadır.

Kameralar karşısına ilk kez 1993 yılında yayınlanan Ferhunde Hanımlar dizisinde canlandırdığı Eşber karakteri ile geçmiş olan Ali Seçkiner Alıcı şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Aile Hikayesi dizisinde Şakir karakterine hayat vermektedir. Ali Seçkiner Alıcı 1.74 metre boyunda 74 kilo ve Yengeç burcudur.

Ali Seçkiner Alıcı’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Bir Aile Hikayesi (Şakir) (TV Dizisi)
2018 – Şampiyonluk (Hasan) (Sinema Filmi)
2018 – Şahsiyet (TV Dizisi)
2017 – Yüz Yüze (TV Dizisi)
2017 – Anons (Reha) (Sinema Filmi)
2009 – Komşu Köyün Delisi (Aşık Kalender) (TV Dizisi)
1993 – Ferhunde Hanımlar (Eşber) (TV Dizisi)