Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi’nde Cem anılarıyla hep yanlarında (14. bölüm 2. fragmanı izle)

Bir Aile Hikayesi’nde Cem anılarıyla hep yanlarında (14. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Bir Aile Hikayesi dizisi 14. yeni bölümüyle 21 Eylül Cumartesi akşamı ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Alper Saldıran, Olgun Toker, İrem Sak gibi isimleri buluşturan dizinin 14. yeni bölümde Cem ile ilgili anılar yıllar sonra da konuşuluyor. Çocuklar, yaşadıkları anları unutamıyor.. Cem’i yad ediyorlar. Güneş aşuresi de izleyiciler için farklı hisler doğuracak.Reyhan ise çocukları ile mutlu bir aile olmanın keyfini yaşadığı yılları hatırlıyor. Videodan 14. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi 14. bölüm 1. fragmanında ise Erdem ile Beste’nin durumu ile ilgili sahne dikkat çekmişti.mutlu bir aile olmanın keyfini yaşadığı yılları hatırlıyor.

Erdem, aşık olduğu Beste ile kavga ettikten sonra Ceylan’ın evine gitti. Bu durum izleyicilerin gönüllerindeki Erdem sevgisini neredeyse bitirdi. Erdem’in Beste’ye olan saf aşkına tutunan izleyiciler, kendilerini kandırılmış gibi hissediyor. Erdem’in toplumda karşılığı olan bir karakter olduğuna değinen izleyiciler de bu durumun gerçek hayatta çok yaşandığını belirtiyor.

Beste’nin gözyaşları ise izleyicileri de üzdü. Erdem, ayrılmak için bahane mi arıyor? Beste de Erdem’i aldatacak mı? 14.bölümde bu sorular yanıtlarını bekliyor.

Oyuncular:
Songül Öden
Celil Nalçakan
Birkan Sokullu
Olgun Toker
İrem Sak
Elçin Afacan
Alper Saldıran
Ali Seçkiner Alıcı
Serkan Ercan
Seren Şirince