Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi’nin Erdem’i Alper Saldıran setler için acil önlem istedi!

Bir Aile Hikayesi’nin Erdem’i Alper Saldıran setler için acil önlem istedi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Aile Hikayesi, Amerika’nın ünlü dizisi This is Us’tan uyarlandı. Dünyada ilk kez Türkiye’de yapılan bu uyarlama sonrası Bir Aile Hikayesi dizisi ortaya çıktı.

İnsan odaklı bir dizi olması, kavgalardan veya suç unsuru taşıyan öğelerden beslenmemesi ile dikkat çeken Bir Aile Hikayesi dizisi, ekranların en naif ve farklı yapımlarından birisi konumunda.

Dizide Erdem Beyaz karakterine başarıyla hayat veren Alper Saldıran, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Saldıran, dizinin orijinalini izlemek istemediğini belirterek bunun sebebini şöyle açıkladı:

“Sadece bir bölüm izledim, uyarlama olsa dahi özgünlüğü kaybetmemek için seyretmemeyi tercih ettim. Fakat bütün taşlar yerine oturduktan sonra izleyeceğim, çok güzel, insanı merkez alan bir iş. Benim için de bu projede olmak çok anlamlı.”

Dizi sektörümüzün dünyaya karşı bir vitrin haline geldiğine değinen Alper Saldıran, birçok ülkeden hayranları bulunduğunu ve onlardan mesaj almaktan çok hoşlandığını söyledi.

Saldıran, dizilerin sürelerinin uzun olduğunu belirtirken sektörün acilen bir sisteme oturtulması gerektiği fikrinde olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: “Acilen bir sisteme oturtulması gereken durumlar, o kadar fazla ki… Sektör dünyaya karşı bir vitrin haline geldi. Hemen hemen her gün çeşitli ülkelerden mesajlar alıyorum, bir yandan çok hoşuma gidiyor, bir yandan da bu sistemsizliğe üzülüyorum.”