Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosu yıkılıyor ama…

Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosu yıkılıyor ama…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yeni bir dizi hazırlıkları yapılıyor.Bir Annenin Günahı isimli dizinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor.Ortaya çıkan isimler ‘kadro yıkılıyor’ dedirtiyor. Ancak herkes biliyor ki, kadro ne kadar güçlü olursa olsun önemli olan hikaye…

Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre dizinin kadrosuna katılan isimler arasına Ayça İnci, Didem İnselel, Mert Yazıcıoğlu ve Pamir Pekin de katıldı. Bilinen diğer isimler ise Özge Özberk, Mehmet Aslantuğ, Deniz Barut,Burak Demir ve Hafsanur Sancaktutan idi…Yani dizinin kadrosu adeta yıkılıyor dersek yanlış olmayacak.

Limon Film imzalı yapım, Savaşçı dizisini de sürdürüyor ve oldukça başarılı işlere imza atıyor. Hafta sonu sete çıkacak olan Bir Annenin Günahı dizisi Filipinler’de ilgi gören A Mothers Guilt dizisinin yerli uyarlaması..

Engin Benli’nin de yapıma katılma ihtimali bulunuyor. Gerçekten de çok iyi kadro ama, reyting için yeterli değil.

Kardeş Çocukları’nı, Kuzgun’u, Ferhat ile Şirin’i , Sevgili Geçmiş’i ve Çocuk dizilerini hatırlayınca kadronun yıkılıyor olmasının önemli bir etken olsa bile tek başına belirleyici olmadığı ortada.