Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi daha ekrana veda ediyor? Final bölümü ne zaman?

Bir dizi daha ekrana veda ediyor? Final bölümü ne zaman?

tarafından zk zk

Dizilerin bir kısmı sezon ortasını göremeden dökülmeye başlamıştı. Son olarak Fox TV’den bir haber geldi geçtiğimiz hafta. Kalbimdeki Deniz dizisi de final yapıyor. Adı Zehra’nın başlamasından sonra Cumartesi gününden Pazartesi’ne kaydırılan dizinin reyting kaybına uğrayacağı konuşulmuştu. Ancak kanal, uzun süredir reytinglerin düşük olması nedeniyle diziyi zaten bitirme kararı vermiş anlaşılan.

Özge Özberk, Kutsi, Hakan Eratik ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun rol aldıkları Deniz, 12 Mart Pazartesi günü 60. bölümüyle final yapacak.

Peki final bölümünde neler olacak? Bunca bölümdür çözülemeyenler çözülebilecek mi?

İşte dizinin final bölümü özeti:

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Yusuf, içine kapanır. Kimseyle görüşmek istemeyen Yusuf’un bu hali, başta babası Mirat olmak üzere tüm ev halkını üzer. Ece ise Yusuf’a kendisini affettirmenin bir yolunu bulmak ister. Bunun için eve dönmeye karar verir. Ancak Yusuf’a ulaşmak düşündüğü kadar olmayacaktır. Yusuf , Raşel’den gelen itiraf mesajlarıyla yeniden hayata tutunsa da Ece ile ilişkisinde bir yol ayrımına gelmiş olacaktır.
Mirat ise bir yandan oğluyla ilgilenirken diğer yandan da Deniz’le evlilik için hazırlıklara başlamak niyetindedir. Ancak Deniz, Yusuf düzelmeden bunu yapmak istemez. Diğer yandan Alihan, çiftlikte sürekli gözü önünde olan Deniz ve Mirat birlikteliğinden rahatsız olur. Özellikle Mirat’ın çocuklarıyla kurduğu yakınlığa katlanamaz. Bu yüzden Mirat’ın Ozan için hazırladığı sürpriz partiyi bozacak başka bir parti organize eder. Ancak parti sırasında Ozan’ın ortadan kaybolması herkesi şaşkına çevirecektir.
Çiftlikte kaybolmuş olan Ozan aranırken, mahallede de Figen’in başı, saf talibi Zekeriya’yla derde girecektir.
Bir türlü sonu gelmeyen olayların içinde kalan Mirat ve Deniz, bu durumdan çok sıkılmıştır. Mirat aşkları için gereken büyük adımı atmaya hazırdır. Peki Deniz onunla bu yolda birlikte yürüyecek midir? Büyük aşkta mutlu son yakın mıdır?