Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi daha ekrana veda ediyor! Güvercin dizisi karantinaya yenildi!

Bir dizi daha ekrana veda ediyor! Güvercin dizisi karantinaya yenildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Star TV’de yayınlanan Güvercin dizisi, pandemi süreciyle verilen uzun aranın ardından yeni sezonda ekrana gelecek ancak dizi fazla uzun sürmeyecek. Final bölümünün çekilmesiyle ilgili hazırlıklar yapılırken gelen haber, büyük iddialarla başlayan dizi, bir kaç bölüm sonra sona erecek!

Aslında karantina dönemi öncesinde beğeniyle izlenen bir yapım olmuştu. Başrolünde Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada ve Nursel Köse’nin yer aldıkları dizi, bazı senaryo hatalarının da sonucu olarak final yapabileceği iddiaları ile bir süre önce gündeme gelmişti.

Covid 19 salgını nedeniyle Mart ayında başlayan setlerde karantina sürecinde setler durdurulmuştu. Çekimleri Gaziantep’te devam eden Güvercin dizisinin de çekimlerine ara verilmişti. Yeni sezonda devam etmesi bekleniyordu ancak aradan geçen süre içerisinde görünen o ki kanal bu diziden vazgeçmiş!

Bir dizi daha ekrana veda ediyor! Güvercin dizisi karantinaya yenildi! 7

Hikayesiyle ilgi çeken bir dizi olmasına karşın dizi devam etmeyecek ancak eldeki iki bölümle birlikte dizinin final yapmasına da olanak tanınarak son bölüm çekimleri yapılacak. Pek çok dizi ekranda final yapmadan bitirilirken, en azından Güvercin dizisine final yaptırılacka. buluşturan dizinin hikayesi birçok kişinin ilgisini çekmiş ve nasıl sonuçlanacağı da merak edilmişti. Ancak anlaşılan hikayenin sonunu öğrenemeyeceğiz.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin son bölüm çekimlerinin yapılmasına karar verildiği ve Gaziantep’te ekibin Eylül ayında yeniden bir araya gelerek final bölümünün çekileceğini haberini Gazeteci Birsen Altuntaş verdi. Ayrıca son bölümü diziyi başından beri yöneten Altan Dönmez çekemeyecek. Dönmez şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisini yönetiyor. O yüzden Güvercin dizisinin son bölümünü Ozan Uzunoğlu yönetecek.