Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler zayıflama sürecinde büyük bir hüsran yaşadı!

Eser Yenenler zayıflama sürecinde büyük bir hüsran yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler kilo verme konusunda son derece azimli… 7 haftadır bu konuda büyük çaba harcayan oyuncu, her hafta neler yaptığını da youtube kanalından takipçileri ile paylaşıyor.

Detaylı video çekimleri yapan ve tüm süreci de gözler önüne seren Eser Yenenler için 7. hafta oldukça zorlu geçti. Oyuncu, sıkıntılı bir süreç yaşadığını mesajında aktardı.

Eser Yenenler, “7. Haftaya hoş geldiniz. Bu hafta kontrolü midem aldı ve biraz şımardım ama toparlamak için spora abandım. İlk defa diyet dışında bir şey yedim. Tartıda biraz şok olduğumuz bir haftayı geride bıraktık” ifadelerini kullandı.

Tartıya çıkmaktan korktuğunu da itiraf eden Eser Yenenler, 7. haftaya 123.6 kilo ile başlamıştı. Oyuncu, biraz midesine yenik düştüğü bu haftayı ise kilo veremeden yine aynı kilo ile tamamladı.

Eser Yenenler, 2 kez ölçüyü kapattığını ifade etti. Berfu Yenenler, “Kilo verememişsin. Zaten veremeyeceğin belliydi. Biraz şımardın bu hafta. Çok fazla kilo verince birden heyecan yaptın” ifadelerini kullandı.

İşte Eser Yenenler’in kilo verme macerasında 7. haftada yaşananlar: