Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi var ki Acun Ilıcalı heyecanla o dizinin başlamasını bekliyor!

Bir dizi var ki Acun Ilıcalı heyecanla o dizinin başlamasını bekliyor!

tarafından ker_def
Bir dizi var ki Acun Ilıcalı, merakla sonuçları bekliyor!

tv8 yeniden dizi işine başladı. Geçen sezon Star TV ekranındaki Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisini transfer eden Ilıcalı, Medyapım ile birlikte Kızım dizisine imza attı.

19 Eylül Çarşamba akşamı tv8 ekranında başlayacak olan Kızım dizisi, kanal için çok önemli. Eğer başarılı olur ise Ilıcalı, eğlence kanalı olarak planladığı tv8’de dram yapımlarına da kapılarını açacak.

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın başrolündeki dizide Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsel ve Suna Selen yer almakta.

Dizinin yayını öncesinde Acun – Şeyma Ilıcalı çifti dizi ekibiyle yemekte buluştu.

Şeyma Subaşı, “Kızım” dizisi hakkında “Fragmanı o kadar insanı çekiyor ki, bende açıkçası çarşambayı bekliyorum. Çok güzel bir dizi olacak bence” dedi.

Bir dizi var ki Acun Ilıcalı heyecanla o dizinin başlamasını bekliyor! 7

Acun Ilıcalı, muhabirlerin bu sezon dizi ve sinema daha ağırlıklı mı olacak? sorularına ise “Daha ağırlıkta olmayacak. Biz büyük bir kanalız. Türkiye’nin en çok seyredilen kanallarından biriyiz. Daha öncede 1-2 dizi yapmıştık. Bu sene sanki biraz daha diziye ağırlık veriyoruz. O doğru yani.” diyerek yanıt verdi.

Ilıcalı, Kızım dizisini de büyük heyecanla beklediğini belirtti. Şayet dizi başarılı olur ise başka dram dizilerini de tv8 ekranında görmeye başlayacağız.