Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde büyük değişim! 4 yıl sonrasını izleyeceğiz!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde büyük değişim! 4 yıl sonrasını izleyeceğiz!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin sezon arasında ortaya çıkan değişimler çok şaşırttı.

Diziden Sanem Çelik ile birlikte bazı oyuncuların da diziden ayrıldığı ve Bir Litre Gözyaşı’nın artık gençlik dizisi olarak devam edeceği öğrenilmişti.

Pazar akşamları ekrana gelen dizi, 13. bölümüyle sezon arası vermişti. Medyapım ile MF Yapım imzalı dizinin artık yolculuğuna başka bir konseptle devam edeceği haberleri gündeme gelmişti.

Dizide Miray Daner’in oynadığı ölümcül omurilik dejenerasyonu hastalığı ile mücadele eden Cihan’ın hikayesi anlatılıyordu.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde büyük değişim! 4 yıl sonrasını izleyeceğiz! 7

Son gelen bilgilere göre, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni gençlik konsepti haliyle ekrana geleceği ve 4 yıl sonrasına gidilerek zaman aşımı yaşanacağı belirtiliyor.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yeni bölümlerde Yürekli Ailesi’nin hikâyesinin Cihan’ın babasını canlandıran Tolga Tekin ve kardeşlerinin üzerinden ilerlemesine karar verildi.

iray Daner ile Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünü oynadığı diziye veda edenler arasında ayrıca usta oyuncu Nur Sürer, Goncagül Sunar, Melis Hacic, Nur Berfin Çiroğlu ve Erdal Bilingen’in de olduğu konuşuluyor.

Bu arada izleyiciler, 4 sene sonra Cihan’ın nasıl bir durumda olduğunu büyük bir merakla beklerken, Sanem Çelik’in oynadığı anne Figen’e ne olduğu da merak konusu!

Yeni bölüm tarihi henüz belli olmayan dizinin yeni konseptinin nasıl olacağı heyecanla bekleniyor…