Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan’ın durumu anlaşılamadı!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan’ın durumu anlaşılamadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
KANAL D’nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı, yarın akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin’in oynadıkları dizinin 2. bölüm 3. tanıtımı da yayınlandı.

2. bölümün ilk tanıtımında Mahir’in babasının masasında Cihan’ın dosyasını gördüğü sahneden sonra Cihan’ın hastaneye gittiği yer almıştı.

Figen, kızının hastalığını öğrenmesini istemiyor ve arkadaşından hastaneye gittiğini öğrenince koşarak engel olmaya çalışıyordu.

Cihan ise doktorun odasından üzgün bir şekilde çıkıyordu. İşte bu sahneler, Cihan’ın hastalığını öğrendiğini düşündürmüştü.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan'ın durumu anlaşılamadı! 8

Dizinin 3. tanıtımında ise Cihan’ın babasının Ali’ye ‘Sende mi maç için geldin?’ sorusuna Ali’nin yanıtı, “Ben de destek olmaya sizin gibi” sözleri, herkesin aklına hastalığını öğrenmiş olduğu izlenimini yaratıyor. Ancak muhtemelen bu bir ters köşe olacak.

Çünkü Cihan aşık ve eğer gerçekten hastalığını öğrenmiş olsaydı, bu kadar rahat olamazdı diye düşünüyor izleyiciler.

Sosyal medyadan yapılan yorumlarda, fragmandaki durumun ters köşe olduğu, Cihan’ın henüz öğrenmediği şeklinde yorumlanmakta.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan'ın durumu anlaşılamadı! 9

Cihan, Ali ile aşkını yaşarken, mutlu halleriyle babasının da dikkatini çekiyor. Annesi Figen, eşine Cihan’ın Ali ile çıktığını söylüyor. Babası bu duruma çok şaşırırken, kızının her gününü en mutlu günü olarak yaşatmaları gerektiğini söylüyor.

İzleyiciler ise Ali’nin aşkına güvenmiyor ve onları uzaktan izleyen Mahir’in, Cihan’a en büyük desteği vereceği düşüncesinde. Ali, Cihan’ın hastalığı ilerlemeye başladığında Cihan’ı terk edecek şeklinde yorumlar yapılmakta.

Şimdi diziyle ilgili en büyük merak, Cihan’ın gerçeği öğrenip öğrenmediği!

İşte Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm 3. tanıtım:

1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cihan, hastalığını öğrenecek mi? Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…