Ana sayfa Dizi Haberleri Bir reklamda oynadı, tüm hayatı değişti! Bir Mucize Olsun’da oynayan Su Kutlu kimdir?

Bir reklamda oynadı, tüm hayatı değişti! Bir Mucize Olsun’da oynayan Su Kutlu kimdir?

tarafından zk zk

sukutlu1

Su Kutlu, geçtiğimiz yıl Söz dizisinde de Merve karakterini oynamıştı. Oynadığı dizilerden sonra daha seçici olmaya başladığını da ifade eden Su Kutlu,  “Artık iş seçebileceğim durumdayım. Gönlüme göre bir teklif gelmedikçe kabul etmem” ifadesini kullanmıştı.

Söz’den sonra içine sinen bir iş olmadığını, gönlüne göre bir iş gelmedikçe de kabul etmeyi düşünmediğini söyleyen Su Kutlu, Bir Mucize Olsun dizisindeki rolüyle de çok konuşulacağa benziyor. Dişi ve güçlü kadın rollerinde oynamak istediğini belirten Su Kutlu, “Daha vamp ve dişi karakterler canlandırmanız bekleniyor… Küçük gösterdiğim için yıllarca çocuk karakterleri oynadım. E artık yeter. Dişi ve güçlü kadınlar zaten oynamayı ilk tercih edeceklerim şu anda” diye konuşmuştu.

Kendisini seksi bulmadığını da belirten Su Kutlu, farklı bir tip olması nedeniyle pek çok rolü de kaçırdığını itiraf ediyor. Su Kutlu, hayal ettiği rol için de şöyle konuşmuş:

“Yaşadığımız hayatta olduğu gibi, içinde iyiliği de kimi zaman kötülüğü de barındıran gerçek karakterler canlandırmak istiyorum. Bizim dizilerde çoğunlukla çizgi film gibi iyiler melek, kötüler de şeytan gösteriliyor. Hayat siyah ya da beyaz değildir. Tanıdığımız en iyi insan bile kusursuz değil sonuçta. Kendini keyifli ve rahat hissetmek konusu da rolden ziyade birlikte çalıştığım ekibin profesyonelliğine ve setteki huzura bağlı benim için. Bu da bir şans meselesi, her zaman her şey kusursuz olmuyor.”

su-kutlu-guzel-koylu-630x370

Kızıl saçlarıyla dikkat çeken oyuncu “Farklı olmak avantaj gibi gözükse de başlarda bana uygun cast olmadığı için çok iş kaçırttı. Seçilen anne-baba-kardeş oyunculara benzemediğim için son dakika elendiğim çok iş oldu” dedi.