Ana sayfa Dizi Haberleri Bir reklamda oynadı, tüm hayatı değişti! Bir Mucize Olsun’da oynayan Su Kutlu kimdir?

Bir reklamda oynadı, tüm hayatı değişti! Bir Mucize Olsun’da oynayan Su Kutlu kimdir?

tarafından zk zk

Bir reklamda oynadı, tüm hayatı değişti! Bir Mucize Olsun'da oynayan Su Kutlu kimdir? 7

Televizyongazetesi/Analiz
Fox’un yeni dizisi Bir Mucize Olsun’da Damla Sancaktar rolünde oynayacak olan Su Kutlu, başrolü Furkan Palalı, Ahu Sungur ve Cihan Ünal ile paylaşıyor.

Su Kutlu’nun keşfedilme hikayesi de ilginç. Genç oyuncu, oyuncu olmadan önce gittiği cafelerde kendisini gören cast direktörlerinin sürekli kartlarını verdiklerini anlatıyor.

 

Pastel Film imzalı ve Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı diziyle bu kez başrolde oynayacak olan oyuncu, yoksul bir hayattan zengin ama sırlarla dolu bir hayata giden ve beyaz atlı prensi ile karşılaşan Damla’yı oynayacak.

DİZİNİN GENEL HİKAYESİ:

Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.

Adeta bir modern Külkedisi hikayesi olan dizide Su Kutlu’nun oynadığı Damla karakteri, yirmili yaşlarının başında… Gerçek anne ve babasını tanımadan analığı Maksude tarafından evlatlık olarak büyütülmüş. İyi kalpli, sevgi dolu, şefkatli ve dürüst bir kız. Çevresindeki insanların sorunlarına karşı son derece ilgili. Yardımsever ve fedakar… Samimi, sıcakkanlı ve mütevazı… Zorluklarla, sefaletle dolu bir hayat yaşasa da umudunu kaybetmiyor. Bir gün bir mucize olacağına, gerçek aşkı ve sevgiyi bulacağına inanıyor.

Peki Su Kutlu kimdir? İlk olarak ne zaman keşfedildi?