Ana sayfa Dizi Haberleri Bir reklamda oynadı, tüm hayatı değişti! Bir Mucize Olsun’da oynayan Su Kutlu kimdir?

Bir reklamda oynadı, tüm hayatı değişti! Bir Mucize Olsun’da oynayan Su Kutlu kimdir?

tarafından zk zk

sukutlu2

1 Ocak 1991 doğumlu güzel oyuncu Su Kutlu 1,66 boyundadır. Su Kutlu İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. 2012 yılında oynadığı Eti reklamından sonra keşfedilen oyuncu, aynı yıl ilk olarak Hayatımın Rolü dizisinde rol aldı.

Özellikle Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canlandırması ile gündeme gelmiş daha öncesinde ise, Çalıkuşu Mişel, Ali Ayşe’yi Seviyor dizisinde Nazlı, Hayatımın Rolü’nde ise Amelya karakterleri boy göstermiştir. Yeni dönemde Su Kutlu Show Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Arkadaşlar İyidir dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Gizem karakterini canlandırmaktadır.

Su Kutlu’nun rol aldığı yapımlar – (2014) Güzel Köylü – Sude – (2013) Çalıkuşu – Mişel – (2013) Ali Ayşe’yi Seviyor – Nazlı – (2012) Hayatımın Rolü – Amelya

BİR MUCİZE OLSUN DİZİ TÜM TANITIMLAR, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Genç oyuncu Su Kutlu, bir süre önce Vatan Gazetesi’ne verdiği bir röportajda tesadüfen keşfedildiğini de şu sözlerle anlatıyor:

“Tesadüf oldu. Sokakta ya da kafelerde bir takım cast direktörleri yanıma gelip kartlarını veriyorlardı. Bu çok üst üste geldi bir ara, işaret gibi. Bir reklam görüşmesi duydum tesadüfen. O dönemki erkek arkadaşıma da maddi olarak yük olmak istemiyordum. Bir gideyim görüşmeye belki olur dedim. Kapıları şaşırıp başka bir reklamın auditionının ortasına dalmış buldum kendimi. Çeken adam ‘işte bu! kız bu!’ dedi. Sonra birkaç reklam çektim, sonra da bir menajer ile çalışmaya karar verdim. Ardından diziler başladı.”

Özel hayatında spora çok önem veren Su Kutlu, küçüklüğünden beri sürekli bisiklet kullandığını bazen 2 saate yakın bindiğini anlattı. Bu sayede hem keyif aldığını hem de spor yaptığını söyleyen Su Kutlu, “Severdim spor yapmayı, arkadaş çevrem de spora yatkındı hep. Dolayısıyla tenis, basketbol, futbol, binicilik, eskrim hepsini yaptım bir dönem. Şimdi eskisi kadar ilgili değilim spora açıkçası” diye konuşuyor.