Ana sayfa Dizi İzle Bir Tutam Aşk 4. Bölüm Fragmanı İzle – 29 Kasım Perşembe

Bir Tutam Aşk 4. Bölüm Fragmanı İzle – 29 Kasım Perşembe

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Kore dizisi Bir Tutam Aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandı.. Videodan 4. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Bir Tutam Aşk’da bugün Hong Ra On, sarayda arkadaşlık ettiği kişinin gerçekte veliaht prens olduğunu öğrenir. Veliaht Prens Lee Young, Ra On’u kendi yardımcısı olarak seçer.

Hong Ra On, saray muhafızı sandığı ve rahatça alay ettiği kişinin aslında Veliaht Prens Lee Young, olduğunu anlar ve yaptığı hatalar yüzünden ceza almaktan korkar. Lee Young ise Ra On’a beklediğinden daha iyi davranır ve onu sarayda asistanı yapar. Bir taraftan saraya gelecek elçi herkesi heyecanlandırır. Veliaht prens, elçinin çok sert bir devlet görevlisi olduğunu duyum almıştır. Ortamı yumuşatmak isteyen Lee Young, sarayda bir festival düzenlemek ister. Bu müzik ve dans festivalinde Ra On, aktif bir şekilde görev alır ve prensin yanından ayrılmaz. Ancak veliaht prensin düşmanları festivalin kötü gitmesi için tuzak kurar. Veliaht prens elçiyi hayal ettiği gibi ağırlayabilecek mi?

Birbirinin gerçek kimliklerinden habersiz iki masum kalbin buluştuğu Bir Tutam Aşk hikâyesi hafta içi her gün 14:45’te tekrarları ise 00:30’da Kanal 7’de…

Künye:
Dizinin Adı: Love in the Moonlight- Bir Tutam Aşk
Konu: Romantik-Tarihi
Bölüm Sayısı: 18
Oyuncular: Park Bo-gum, Kim Yoo-jung, Jin Young, Chae Soo-bin – Jo Ha-yeon, Kwak Dong-yeon, Kim Seung-Soo
Yönetmen: Kim Sung Yoon
Senaryo: Kim Min-Jung, Yoon Yi-Soo
Yapımcı: KBS2

#Kanal7Dizileri #Fragman #BirTutamAşk

Facebook : https://www.facebook.com/kanal7

Twitter : https://twitter.com/kanal7

İnstagram: https://www.instagram.com/kanal7/