Ana sayfa Dizi İzle Bir Zamanlar Çukurova | 3. Bölüm – Yılmaz Hapiste!

Bir Zamanlar Çukurova | 3. Bölüm – Yılmaz Hapiste!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. bölümü 27 Eylül Perşembe günü izleyicilerle atv ekranında buluştu. Müthiş bir ilgi görmeye başlayan dizinin 3. bölümü reytinglerde 10’lu rakamlara kadar ulaştı. Dizinin yeni bölümünden önemli sahneler de youtube’da yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Soluk soluğa geçen aşklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Züleyha ve Yılmaz, bu defa herkesi ağlatacak! Adana’nın uçsuz bucaksız Çukurova’sına kaçıp, Yaman Çiftliği’ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar’ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor! Jandarmanın Yılmaz’ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz’ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten. Züleyha ve Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur’u ve Saniye’yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi! Züleyha’nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha’ya da hükmedebilecek mi? Karnındaki bebeğiyle Yılmaz’ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranları için hazırlandı.

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Yaman çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu
İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.