Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm fragmanında Züleyha bu sefer de tecavüze mü uğruyor?

Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm fragmanında Züleyha bu sefer de tecavüze mü uğruyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işler fena karışıyor. atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan dizinin 9 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek 32. bölümünde birbirinden önemli gelişmeler yaşanacak.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 32. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Hünkar ile Fekeli’nin evlendiği görülüyor. Demir ise Züleyha konusunda ne yapacağını bilemiyor. Yılmaz ve Müjgan Adana sokaklarında Hünkar hanım ve Züleyha ile karşılaşıyor.Ercüment ise çiftlikte büyük kriz çıkartacak. Ercüment’in tecavüze kalkıştığı kişi kim? Yoksa o kişi Züleyha mı? Demir, Züleyha’nın çığlıklarını duyup onu kurtaracakmış gibi bir hava verilmekte… Şayet senaristler bir ters köşe yapmaz ise Züleyha’yı tecavüzden Yılmaz kurtaracak gibi duruyor.

Dizinin hayranları ise Züleyha’nın başına gelenlerden artık bunaldıklarını belirtiyorlar. Bir karakterin bu kadar bahtsız, talihsiz oluşuna isyan eden Bir Zamanlar Çukurova hayranları, Züleyha’nın Yılmaz’a yazdığı mektubu hala okumamış olmasına da bir hayli tepki göstermekteler.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm 1. fragmanı: