Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Yılmaz kurtuluyor ve tüm dengeler değişiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Yılmaz kurtuluyor ve tüm dengeler değişiyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 33. yeni bölümü 16 Mayıs Perşembe akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek,Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu… En çok çok Ercüment’in vurduğu Yılmaz’a ne olacağını dizinin hayranları merakla bekliyor.

Olayı gören Fekeli hemen duruma müdahale ediyor ve Ercüment’i etkisiz hale getiriyor. Sonra Yılmaz’ın konağa götüren Fekeli, Doktor Sabahattin’den yardım istiyor. Sabahattin’in tedavi ettiği Yılmaz ayağa kalkacak ve Demir ile de hesaplaşacak.

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Yılmaz kurtuluyor ve tüm dengeler değişiyor! 9

İşte 33. bölümde yaşanacakların özeti:

Çukurova’da yine silahlar patladı! Üstelik tam sulh ilan edip silahını bırakmışken, Yılmaz bir kez daha namlunun hedefindeydi!.

Demir’in hediye ettiği silahla, Yılmaz’ı vuran Ercüment, Gülten’i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir, Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır.

Patlayan silah arkasından bir çok karmaşık olayı getirir. Yılmaz yaralı olmasına rağmen Ercüment’i durdurabilecek mi? Patlayan silah, jandarmayı tekrar Demir’in peşine mi düşürecek?

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Yılmaz kurtuluyor ve tüm dengeler değişiyor! 10

Tüm olanları sakladıkları Züleyha oğlunu görmeye gidemeyince neler yapacak? Yılmaz tekrar hastaneye nişanlısının önüne ameliyata mı götürülecek yoksa olaylar örtbas mı edilecek?

Demir ve Yılmaz’ı ilk kez bu kadar aynı safta biraraya getiren olay, Hünkar ve Fekeli arasındaki dengeyi de etkileyebilir.

Dışarda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve “Demir’den hamile” olduğunu söyler!

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Yılmaz kurtuluyor ve tüm dengeler değişiyor! 11

Hünkar, şimdi ne yapacak? Oğluna büyük sırrını söyleyecek mi? yoksa Seher’den kurtulmanın bir yolunu mu bulacak?

Her Perşembe milyonların ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bu hafta da yeni bölümüyle ATV’de!