Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 8. bölümünden ilk görüntüler izleyiciyi şoke edecek

Bir Zamanlar Çukurova 8. bölümünden ilk görüntüler izleyiciyi şoke edecek

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 7. bölümüyle 25 Ekim Perşembe akşamı atv’de izleyicilerle buluştu. Yine hareketli sahnelerin yaşandığı dizide Züleyha bebeğini doğurdu. Demir, Yılmaz’ı buldu ve ona eziyet etti. Yılmaz ölümden kurtuldu ve Sabahattin tarafından tedavi edildi. Demir ise Yılmaz’ı saklayan köylülerin evlerini yaktırdı. Dizinin 7. bölümü reytinglerde de müthiş bir başarı kazandı. Şimdi 8. yeni bölüm merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Kerem Alışık’ın hayat verdiği Fekeli harekete geçiyor. Yaman ailesine büyük bir ders verecek. 8. bölümde Demir’in yanan bir evde elleri bağlı şekilde mahsur kaldığı gözüküyor. Demir’in ateşlerin içinde kalıyor. Fekeli, Demir’i mi öldürecek? Demir, o yangından kurtulabilecek mi?

Yılmaz, yaralı halde yangının içinde kalmıştı. Onun durumu da merak konusu ama tanıtımda Yılmaz yer almıyor.Ailenin başına gelecek dertler bitmeyecek.

Videodan 8. bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki 7. bölümde başka neler yaşandı? İşte detaylar:

“Birlikte masal gibi bir hayat yaşayacağız!”

‘Bir Zamanlar Çukurova’da kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye’nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık ‘masal gibi bir hayat’ yaşayacaklarını umut eden Demir’i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli’nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık