Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük endişe!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük endişe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, doğallığı ile hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle sette çekimler durdu. 1,5 aydır evinde karantina altında bulunan Melike İpek Yalova köpeği Hera ile eğlenceli anlarını paylaşmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, dizinin çekimlerinin başlamasını da heyecanla bekliyor.

Haziran başında dizide yeniden çekimlerin yapılması beklentisi hakim. Ancak net bir karar yok. Sıcak havaların yaklaşması ise oyuncuları bir hayli düşündürüyor. Adana’nın sıcağından çekindiğini ifade eden Melike İpek Yalova, katıldığı youtube canlı yayınında sıcaklarda nasıl çalışacaklarını merak ettiklerini söylemişti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük endişe! 8

 

Doğallığı ile bilinen oyuncu, instagram hesabından 11 yılık tişörtü ve saçlarının dağınık haliyle takipçilerinin karşısına çıktı.

Melike İpek Yalova. mesajında şöyle yazdı: “Üstümde belden lastikli eşofman ve rengi yamulmuş, 11 yıllık tişörtüm yokmuşcasına saçımı yana atıp poz verebilmemi sağlayan lüzumsuz öz güvenimin kesinlikle 2. fotoğraftaki kızdan (köpeği Hera) geldiğine iknayım. Rottweilerlar çok tehlikeli. Kesinlikle.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük endişe! 9